1W LED kronepære
G45, karbon filamenter, mattert glas, E27Denne 1W LED kronepæren er perfekt for de som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet sitt. Med en stor E27 fatning, kan den enkelt kobles til 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 90 lumen, vil denne pæren gi deg nok lys til å lyse opp rommet ditt på en jevn og effektiv måte. Med en høy lysspredning på 270 grader, vil lyset spre seg jevnt rundt i rommet og gi deg en optimal belysning.


En av de største fordelene med denne pæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, vil du oppleve et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Dette gjør denne pæren til et flott valg for de som ønsker å skape en hyggelig og avslappende atmosfære i hjemmet sitt.


Pæren finnes i varm hvit fargetone (2700K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Denne varme fargetonen bidrar til å skape en koselig atmosfære, perfekt for å slappe av etter en lang dag på jobb.


Med dimensjoner på 72 x Ø45 mm, vil denne pæren passe perfekt i de fleste lamper og lysekroner. Med sin enkle installasjon og høye kvalitet, vil denne pæren gi deg den belysningen du trenger for å skape en vakker og avslappende atmosfære i hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

36,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke90 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde72 mm.
Diameter45 mm.