57 cm akvarie armatur
6W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP68

Aqua-tube.57cm.6W

57 cm LED akvarie belysning 6W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Ønsker du å skape en flott og funksjonell atmosfære i ditt akvarium? Da kan vår 57 cm akvarie armatur være et godt valg for deg. Med en effekt på 6W og en nødvendig tilkobling til 230V forsyning, vil du oppleve en lysstyrke på hele 360 lumen. Dette gir deg en høy lysspredning på hele 180 grader, som sikrer en jevn fordeling av lyset i ditt akvarium.


For å sikre en lang og sikker drift har vi valgt å bruke LED av høyeste kvalitet i vår armatur. Dette gir en forventet levetid på opptil 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke over tid. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, kan du være trygg på at produktet vil ha en lang levetid.


Med IP68 sertifisering er vår armatur vanntett og kan være under vann opp til 1 meters dybde. Dette gir deg en bekymringsfri bruk og sikrer at produktet vil tåle de utfordringene som et akvarium kan innebære. Med integrert lyskilde vil du også spare tid og krefter på montering og installasjon.


Vår 57 cm akvarie armatur er et godt valg for deg som ønsker å skape en flott og funksjonell atmosfære i ditt akvarium. Med høy lysstyrke, jevn fordeling av lyset og en forventet levetid på opptil 50.000 timer, vil du kunne nyte et flott lys i ditt akvarium i lang tid fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

314,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke360 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner