Blå 8x16 Neon Flex LED
8W per meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.blue

Fin og praktisk 8x16 Neon Flex i blå til f.eks. fasader, skilte og trapper m.v.
8x16 stikk til 230V må kjøpes separat.

Prisen er for 1 meter. Vi kjøper Neon Flex på 50 meters ruller, hvis du bestiller 20 stk., så klipper vi et samlet stykke på 20 meter til deg.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Det betyr at det kan lages et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingene ved stikk og endestykke må tettes med klar silikon for å ivareta  IP- graden før produktet tas i bruk.
8W/meter LED Stripe

Denne Blå 8x16 Neon Flex LED-stripen er et flott tillegg til ethvert belysningssystem. Med en effekt på 8W per meter får du både et sterkt og energieffektivt lys. Denne LED-stripen er designet for å bli koblet til en 230V strømkilde, slik at du kan enkelt integrere den i ditt eksisterende elektriske system.

Med en lysstyrke på 550 lumen per meter gir denne LED-stripen en utrolig skarp og klar belysning. Takket være en høy lysspredning på 100 grader kan lyset fordeles jevnt over et større område. Dette gir en jevn og behagelig lysopplevelse uten noen irriterende lysflekker.

En av de beste funksjonene til denne LED-stripen er evnen til å dimmes. Dette gjør det enkelt å justere lysstyrken etter behov, enten det er for å skape en avslappende atmosfære eller for å øke lysintensiteten når det trengs.

Med dimensjoner på 8 x 16 mm er dette LED-stripen kompakt og enkelt å installere. Det er også viktig å merke seg at den har en IP67-klassifisering, noe som betyr at den er vannbestandig. Du kan trygt bruke den utendørs eller på steder hvor det er et høyere fuktighetsnivå. Selv om den er vannbestandig, kan den ikke være under vann i lengre tid.

Når du installerer denne LED-stripen, er det viktig å sikre at skjøtene er tett for å forhindre vanninntrengning. Vi anbefaler å forsegle skjøtene med klar silikon for å oppnå optimal tetting.

Så hvis du leter etter en effektiv, allsidig og holdbar LED-stripe, er denne Blå 8x16 Neon Flex LED-stripen et utmerket valg. Med sin høye lysstyrke, jevne lysspredning og mulighet for dimming, vil den bidra til å skape den perfekte belysningen i ethvert miljø.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- Plugg til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endestykke, IP67, 230V

Populære tilleggskjøp:
- 8x16 montasjeklip

Mer informasjon

128,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeBlå
DimbarJa
Lysstyrke550 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC