Blå 8x16 Neon Flex LED
8W per meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.blue

Fin og praktisk 8x16 Neon Flex i blå til f.eks. fasader, skilte og trapper m.v.
8x16 stikk til 230V må kjøpes separat.

Prisen er for 1 meter. Vi kjøper Neon Flex på 50 meters ruller, hvis du bestiller 20 stk., så klipper vi et samlet stykke på 20 meter til deg.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Det betyr at det kan lages et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingene ved stikk og endestykke må tettes med klar silikon for å ivareta  IP- graden før produktet tas i bruk.

MERK: 230V LED striper bør ikke brukes til basseng og bad. Her anbefaler vi løsning med 24V

 Produktbeskrivelse

Denne LED-stripen har en imponerende styrke på 8W per meter, og er designet for å gi deg et kraftig og jevnt lys. Med en lysstyrke på 400 lumen per meter vil denne stripen gi deg nok lys til å lyse opp ethvert rom eller utendørsområde. Den har en bred lysspredning på 100 grader, noe som betyr at lyset er jevnt fordelt og ikke begrenset til en smal stråle.

For å forsyne denne LED-stripen, må den kobles til en 230V strømkilde. Dette gjør det enkelt å integrere den i ditt eksisterende strømnettverk. I tillegg er stripen dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter preferanse og behov.

Med dimensjonene 8 x 16 mm er denne LED-stripen slank og fleksibel, noe som gjør den enkel å montere og tilpasse etter ønsket form eller plassering. Du kan bøye den rundt hjørner eller bruke den som en rett stripe - valget er ditt.

LED-stripen er også IP67-klassifisert, noe som betyr at den er beskyttet mot vann. Den kan derfor brukes utendørs, selv under regnvær. Det er viktig å merke seg at den ikke er vanntett, og kan ikke nedsenkes i vann over lengre tid.

For å sikre at stripen forblir vanntett, er det viktig å forsegle skjøtene med klar silikon. Dette sikrer at det ikke kommer fuktighet inn i stripen og opprettholder tettheten.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- Plugg til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endestykke, IP67, 230V

Populære tilleggskjøp:
- 8x16 monteringsklips

Mer informasjon

122,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeBlå
DimbarJa
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC