Rød 8x16 Neon Flex LED
8W per meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.red

Fin og praktisk 8x16 Neon Flex i varm hvit til f.eks. fasader, skilte og trapper m.v.
8x16 stikk til 230V må kjøpes separat.
Prisen er for 1 meter. Vi kjøper Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke av på 20 meter til deg.
Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Det betyr at det kan lages et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingene ved stikk og endekappe må tetnes med klar silikon for at oppnå IP67 innen produktet tas i bruk.

IP67 - Tåler støv og regn.
Strippen kan dempes.

Materiale: PVC.
Forbruk: 8W pr. meter.
Lysstyrke: 500 lumen pr. meter.
Spredning: 100 grader.
Måler: 8 x 16 mm.Introduserer vi stolt vår Rød 8x16 Neon Flex LED, en kraftig og allsidig LED Stripe som vil gi deg den perfekte balansen mellom lysstyrke og energieffektivitet. Med en kraftig 8W/meter LED Stripe som leverer en lysstyrke på hele 550 lumen/meter, vil du få en fantastisk lysopplevelse som vil imponere deg og dine gjester.


Denne LED Stripen er designet for enkel tilkobling og bruk, og krever en 230V strømkilde for å fungere. Med en høy lysspredning på 100 grader, vil lyset jevnt fordele seg i rommet, og gi en fantastisk atmosfære. En annen flott funksjon med denne LED Stripen er at den kan dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter behov, og skape en perfekt belysning for enhver anledning.


Med dimensjoner på 8 x 16 mm, er denne LED Stripen liten og diskret, og vil passe perfekt inn i enhver innredning. Den er også IP67 vannbestandig, så den kan tåle å være utsatt for vann, men den kan ikke være under vann i lengre tid. Skjøtene på denne LED Stripen må forsegles med klar silikon for å sikre tetthet og forhindre at vann trenger inn.


Samlet sett er vår Rød 8x16 Neon Flex LED en utmerket belysningsløsning for ethvert rom eller utendørsområde. Med kraftig lysstyrke, dimmefunksjon, og enkel tilkobling, vil denne LED Stripen gi deg en fantastisk belysningsopplevelse som vil imponere deg og dine gjester.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- Plugg til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endestykke, IP67, 230V

Populære tilleggskjøp:
- 8x16 montasjeklip

Mer informasjon

128,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 74-76 dager


Dataark

Lys
LysfargeRød
DimbarJa
Lysstyrke550 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC