V-Tac rund 15W LED taklampe
IP44, Ø20cm, 230V, inkl. lyskilde
V-Tac rund 15W LED taklampe er et flott tilskudd til enhver bolig eller arbeidsplass. Med en effekt på 15W og mulighet for tilkobling til 230V forsyning, er dette en kraftig og pålitelig lyskilde som vil gi deg den belysningen du trenger. Lampen har en lysstyrke på 1850 lumen, og med en høy lysspredning på 120 grader er lyset jevnt fordelt i rommet.

En av de flotte funksjonene med V-Tac rund 15W LED taklampe er at den finnes i varm hvit (3000K) fargetone. Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Enten du skal slappe av med en bok eller nyte et godt måltid med venner og familie, vil denne lampen gi deg den rette belysningen for enhver anledning.

Med dimensjoner på 48 x Ø200 mm passer V-Tac rund 15W LED taklampe inn i enhver interiørstil. Lampen har også IP44-sertifisering, som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den perfekt for bruk i bad, kjøkken eller andre steder hvor det kan være fuktig.

V-Tac rund 15W LED taklampe kommer med integrert lyskilde, noe som gjør installasjonen enkel og rask. Du vil ikke trenge å kjøpe noen ekstra lyskilder, og lampen vil være klar til bruk med en gang den er installert.

Alt i alt er V-Tac rund 15W LED taklampe en flott investering for alle som ønsker en pålitelig og effektiv lyskilde som vil gi deg den belysningen du trenger for å skape den rette atmosfæren i hjemmet eller på arbeidsplassen.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

347,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke1850 lumens
Spredning120 grader
Forbruk og spenning
Forbruk15w
Spenning230V
Spenningsintervall180-245V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde48 mm.
Diameter200 mm.