V-Tac T8-Performer60 Evo
160lm/W, 7W LED rør, 60 cm

LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.

Har en lysstyrke på 1120 lumen og et forbruk på 7W.

Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium.

Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret.

I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.V-Tac T8-Performer60 Evo er et 7W T8 lysrør som passer perfekt som erstatning for tradisjonelle lysrør på 60 cm. Dette lysrøret må kobles til en 230V forsyning for å fungere optimalt.

Med en lysstyrke på 1120 lumen og en høy lysspredning på 160 grader, gir dette lysrøret en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at du kan forvente en jevn og god belysning over et større område.

En annen fordel med V-Tac T8-Performer60 Evo er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85 kan du være sikker på at lyset vil vise alle farger på en vakker og genuin måte. Dette naturlige lyset er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten det er hjemme eller på arbeidsplassen.

En ekstra bonus med dette produktet er at det kommer med en 5 års produsent garanti. Dette betyr at du kan føle deg trygg på at du får et kvalitetsprodukt som er laget for å vare.

Når det kommer til fargetonen på lyset, kan du velge mellom to alternativer: varm hvit (3000K) og kald hvit (6400K). Varm hvit fargetone skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å nyte det varme lyset og skape en koselig stemning. På den andre siden gir kald hvit fargetone et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær i miljøer som lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.

Når det gjelder dimensjonene, har V-Tac T8-Performer60 Evo en lengde på 600 mm og en diameter på 28 mm. Dette er standarddimensjoner for T8 lysrør, noe som gjør det enkelt å bytte ut gamle lysrør med dette produktet.

Det er viktig å merke seg at dette lysrøret har en IP20 klassifisering, noe som betyr at det ikke er vannbestandig. Derfor bør det ikke brukes i våte eller fuktige omgivelser.

Samlet sett er V-Tac T8-Performer60 Evo et pålitelig og kvalitetsprodukt som vil gi deg god belysning og lang levetid. Med en rekke ulike fargetoner å velge mellom og en 5 års produsent garanti, kan du være sikker på at du får et produkt som passer til dine behov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

92,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke1120 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG13
Bredde600 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeNano plast