V-Tac T8-Samsung120
Samsung LED chip, 18W LED rør, 120 cm

LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.

Har en lysstyrke på 1700 lumen og et forbruk på 18W.

Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader. 
Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium.

Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret.

I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.V-Tac T8-Samsung120 er et LED lysrør som gir en imponerende lysstyrke på 1700 lumen, og erstatter en tradisjonell 36W lysrør på 120 cm. Dette er en av de mest energieffektive lyskildene på markedet, og det er enkelt å installere den ved å koble den til en 230V forsyning.


En av de beste egenskapene til dette LED lysrøret er den høye lysspredningen på 160 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset, som betyr at rommet blir opplyst på en jevn og behagelig måte. Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, vil dette LED lysrøret være tilstrekkelig for de fleste behov. Den naturlige lyskvaliteten vil vakkert og genuint vise alle farger.


V-Tac T8-Samsung120 er utstyrt med Samsung LED chip, som gir en imponerende ytelse og en lang levetid. Med en 5 års produsent garanti, kan du være sikker på at du vil ha glede av dette LED lysrøret i mange år. I tillegg har produktet en lav flicker/flimmer, som gjør det egnet for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer. Denne funksjonen er også viktig for foto- og videoopptak, der flimmer kan ødelegge resultatet.


Med høykvalitets LED og profesjonell og pålitelig driver, kan dette LED lysrøret forventes å ha en lang og sikker drift på opptil 30 000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Produktet er også utstyrt med god kjøling, som sikrer at det ikke blir overopphetet og reduserer levetiden.


V-Tac T8-Samsung120 tilbyr også forskjellige fargetoner, slik at du kan velge den som passer best til dine behov. Du kan velge mellom varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6400K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, mens nøytral fargetone gir det perfekte arbeidsmiljøet uten blå eller gule toner. Kald hvit er mer sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


Til slutt, V-Tac T8-Samsung120 har dimensjoner på 1200 x Ø28 mm, som gjør det enkelt å installere og passe til de fleste lamper og armaturer. Med alle disse fordelene, er dette LED lysrøret det beste valget for de som ønsker effektive, holdbare og kvalitetsrike lyskilder.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Ies
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

109,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke1700 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk18w
Erstatt36w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG13
Bredde1200 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeNano plast