LEDlife T8-Pro40
9W LED rør, 40 cm

LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.

Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret.

Det er ikke nødvendig å endre eksisterende armatur! 

Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret.

I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.LEDlife T8-Pro40 er et 6W LED T8 lysrør som erstatter 10W tradisjonelle lysrør på 40 cm. Dette innovative produktet er designet for å gi et jevnt og naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger med en høy lysstyrke på 800 lumen og en lyspredning på 180 grader. Takket være denne egenskapen kan man forvente en jevn fordeling av lyset i rommet.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer LEDlife T8-Pro40 en lang og sikker drift opp til 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette er kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling som sikrer at produktet har en lang levetid.

Lyskvaliteten er en annen viktig funksjon av LEDlife T8-Pro40. Med en RA-verdi på 80-85, er lyskvaliteten tilstrekkelig for de aller fleste behov. Dette sikrer et naturlig lys som viser fargene på en vakker og genuin måte.

LEDlife T8-Pro40 kan kobles til 230V forsyning, noe som gjør det enkelt og praktisk å installere. Produktet kommer også i to forskjellige fargetoner: varm hvit og nøytral hvit (4200K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, mens nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.

Produktet har også en dimensjon på 400 x Ø30 mm, noe som gjør det enkelt å installere på de fleste steder. Med alle disse egenskapene, er LEDlife T8-Pro40 det perfekte valget for de som ønsker et effektivt, naturlig og pålitelig lysrør.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

276,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4200K
DimbarNei
Lysstyrke800 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt10w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG13
Bredde400 mm.
Diameter30 mm.