V-Tac T8-Samsung60 Pro
Samsung LED chip, 7,5W LED rør, 110LM/W, 60 cm

LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.

Har en lysstyrke på 850 lumen og et forbruk på 7,5W.

Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium.

Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret.

I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.Produktbeskrivelse:

Dette V-Tac T8-Samsung60 Pro LED-røret er et effektivt og pålitelig alternativ til tradisjonelle lysrør på 60 cm. Med en effekt på 7,5W leverer dette LED-røret en imponerende lysstyrke på 850 lumen. Røret er designet for å kobles til en 230V strømforsyning, noe som gjør den enkel å installere i de fleste omgivelser.

En av hovedfordelene med dette LED-røret er den høye lysspredningen på 160 grader, som gir en jevn fordeling av lyset. Dette sikrer at området som belyses blir jevnt opplyst uten noen mørke eller mørkere områder. I tillegg har røret en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som gjengir fargene på en vakker og genuin måte. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

LED-røret er utstyrt med Samsung LED-chip, noe som garanterer høy kvalitet og pålitelighet. Produsenten tilbyr også en garanti på 5 år, som gir ekstra trygghet for kjøperen. I tillegg har LED-røret en lav flicker/flimmer, noe som gjør den egnet for bruk i omgivelser der dyr og mennesker er følsomme for flimmer. Den er også egnet for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak.

For å tilpasse belysningen til forskjellige behov, kan du velge mellom tre fargetoner: varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6500K). Varm hvit gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning. Nøytral hvit gir et naturlig lys uten blå eller gule toner, og er ideelt for et effektivt og behagelig arbeidsmiljø. Kald hvit gir et kaldt lys med et blåaktig skjær, og er godt egnet til spesifikke bruksområder som lakkeringshaller og akvarier.

Dette LED-røret har en størrelse på 600 x Ø28 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å installere i de fleste armaturer. Med sin imponerende lysstyrke, gode lyskvalitet og pålitelige Samsung LED-chip, er V-Tac T8-Samsung60 Pro et førsteklasses valg for alle belysningsbehov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

79,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarNei
Lysstyrke850 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk7,5w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG13
Bredde600 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeNano plast