V-Tac T8-VALUE150
LED rør, 20W, G13, 150cm

LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.

Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret.

Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium.

Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret.

I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.



Data om produktet:

20W LED T8 lysrør - som erstatter 58W tradisjonelt lysrør på 150 cm. Dette LED-lysrøret er designet for å gi deg energieffektiv belysning uten å gå på kompromiss med lysstyrke og kvalitet.

Må kobles til 230V forsyning: Dette LED-lysrøret er utstyrt med en standard G13-sokkel som enkelt kan kobles til din eksisterende 230V strømkilde. Dette gjør installasjonen enkel og praktisk.

Lysstyrke og lysspredning: Med en lysstyrke på 2100 lumen sørger dette LED-lysrøret for et kraftig og klart lys som vil opplyse rommet ditt effektivt. Den høye lysspredningen på 160 grader sikrer en jevn fordeling av lyset, slik at du får en god belysning i hele rommet.

Høy lyskvalitet: Med en RA-verdi på 80-85 kan du være sikker på at dette LED-lysrøret gir deg en høy kvalitet på lyset. Du vil oppleve et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Produsent garanti: Når du kjøper dette LED-lysrøret, får du en produsent garanti på 3 år. Det betyr at du kan være trygg på at produktet er av god kvalitet og vil vare lenge.

Lav flicker / flimmer: Dette LED-lysrøret er perfekt for deg som er følsom for flimmer, samt for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak. Den lave flickeren sikrer stabil og jevn belysning uten irriterende flimring.

Fargetone på lyset: Dette LED-lysrøret kommer i en varm hvit (3000K) fargetone. Den varme fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, hvor du kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig stemning i rommet.

Dimensjoner: Dette LED-lysrøret har en lengde på 1500 mm og en diameter på 28 mm. Denne størrelsen gjør det enkelt å installere og passe inn i de fleste armaturer og lamper.

IP20 - Ikke vannbestandig: Vær oppmerksom på at dette LED-lysrøret har en IP-rating på 20, noe som betyr at det ikke er egnet for bruk i våte eller fuktige områder. Sørg for å bruke det innendørs og unngå kontakt med vann.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

110,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke2100 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk20w
Erstatt58w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG13
Bredde1500 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeNano plast