V-Tac T8-Samsung60
Samsung LED chip, 10W LED rør, 60 cm

LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.

Har en lysstyrke på 850 lumen og et forbruk på 10W.

Erstatter et vanlig 18 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader. 
Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium.

Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret.

I sjeldne tilfeller må armaturet ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.Introduserer V-Tac T8-Samsung60 - det perfekte valget for alle som ønsker å oppgradere til LED-lys. Med en kraftig 10W LED-teknologi, kan dette lysrøret erstatte 18W tradisjonelle lysrør på 60 cm. Dette gir deg muligheten til å spare både penger og energi, samtidig som du får en sterkere og mer effektiv lyskilde.


For å sikre en stabil og pålitelig drift, må V-Tac T8-Samsung60 kobles til en 230V strømkilde. Men når det først er koblet til, vil du umiddelbart legge merke til den høye lysstyrken på 850 lumen. Med en lysspredning på 160 grader, er dette en lyskilde som gir en jevn fordeling av lyset og passer perfekt til de fleste behov.


Men V-Tac T8-Samsung60 er ikke bare et kraftig og effektivt lysrør - det gir også en høy kvalitet på lyset. Med en RA-verdi på 80-85, er dette en lyskilde som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil umiddelbart merke forskjellen når du bytter ut de gamle lysrørene med V-Tac T8-Samsung60.


Med Samsung LED-chip og en 5-års produsentgaranti, kan du være trygg på at dette er et produkt av høy kvalitet. Lav flicker/flimmer gjør det også ideelt for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer, samt til bruk i forbindelse med foto- og videoopptak.


En annen fordel med V-Tac T8-Samsung60 er at det er designet for å ha en lang og sikker drift på opptil 30.000 timer. Med minimal reduksjon i lysstyrke, en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du være sikker på at dette produktet vil ha en lang levetid.


V-Tac T8-Samsung60 gir også deg muligheten til å velge mellom 3 forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K), Nøytral hvit (4000K) og Kald hvit (6400K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, mens nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Kald hvit, på den annen side, gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær, og er ideelt for lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


V-Tac T8-Samsung60 har også en dimensjon på 600 x Ø28 mm, noe som gjør det til et perfekt valg for de som ønsker å oppgradere til LED-lys. Med en enkel installasjon og en lang levetid, vil du aldri se tilbake på de gamle, ineffektive lysrørene igjen når du bytter til V-Tac T8-Samsung60.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Ies
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

75,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke850 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Erstatt18w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG13
Bredde600 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeNano plast