V-Tac T8-Samsung60
Samsung LED chip, 10W LED rør, 60 cm

LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.

Har en lysstyrke på 850 lumen og et forbruk på 10W.

Erstatter et vanlig 18 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader. 
Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium.

Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret.

I sjeldne tilfeller må armaturet ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.V-Tac T8-Samsung60, Samsung LED chip, 10W LED rør, 60 cm

10W LED T8 lysrør - som erstatter 18W tradisjonell lysrør på 60 cm. Dette LED-lysrøret er designet for å erstatte de eldre, mindre energieffektive 18W lysrørene som ofte brukes i enkelte områder. Med en effekt på bare 10W kan dette LED-lysrøret bidra til betydelige strømbesparelser uten å miste lysstyrken.

Må kobles til 230V forsyning. Dette LED-lysrøret krever 230V tilførsel for å fungere riktig. Det kan enkelt installeres i eksisterende lysarmaturer som er koblet til denne strømforsyningen uten behov for mye ekstra arbeid.

Lysstyrke på 850 lumen og en høy lysspredning på 160 grader. Dette LED-lysrøret gir en imponerende lysstyrke på 850 lumen, noe som bidrar til en høy belysning av rommet. Med en lysspredning på 160 grader oppnås en jevn fordeling av lyset, og eliminerer eventuelle mørke eller blendende områder.

Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette LED-lysrøret gir en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger i sitt sanne lys. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og kan bidra til å skape en god og behagelig belysning i ethvert rom.

Med Samsung LED chip og 5 års produsent garanti. Dette LED-lysrøret bruker Samsung LED chip, som er kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet. Med en 5 års produsent garanti kan du være trygg på at dette produktet er av høyeste kvalitet og vil vare i lang tid.

Lav flicker / flimmer. Dette LED-lysrøret har lav flicker / flimmer, noe som gjør det egnet for de som er følsomme for flimmer eller bruker det i sammenheng med foto- og videoopptak. Den jevne belysningen bidrar til å unngå flimrende effekter som kan være forstyrrende eller ødelegge opptak eller opplevelsen av belysningen.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 30.000 timer. Dette LED-lysrøret er designet for å levere en lang og pålitelig driftstid på opptil 30.000 timer. Med minimal reduksjon i lysstyrke over tid kan du være trygg på at belysningen vil vare lenge uten behov for hyppige utskiftninger.

Fargetone på lyset:

- Varm hvit (3000K): Gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset. Det bidrar til å skape en koselig atmosfære og er perfekt for bruk i soverom, stuer eller andre avslappende områder.

- Nøytral hvit (4000K): Gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Denne fargetonen er ideell for kontorer, butikker eller andre arbeidsområder hvor nøyaktig og klart lys er nødvendig.

- Kald hvit (6400K): Gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor. Denne fargetonen kan skape en moderne og eksklusiv atmosfære når den brukes riktig.

Dimensjoner: 600 x Ø28 mm. Dette LED-lysrøret har en lengde på 600 mm og en diameter på 28 mm. Dette gjør det enkelt å installere i eksisterende lysarmaturer og passer godt til standard størrelser.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Ies
- TÜV-sertifikat
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

72,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke850 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Erstatt18w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG13
Bredde600 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeNano plast