V-Tac T8-Samsung150
Samsung LED chip, 22W LED rør, 150 cm

LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.

Har en lysstyrke på 2000 lumen og et forbruk på 22W.

Erstatter et vanlig 55 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader. 
Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium.

Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret.

I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.V-Tac T8-Samsung150 er et innovativt produkt som lar deg erstatte de tradisjonelle lysrørene med en mer moderne og energieffektiv løsning. Dette LED T8 lysrøret på 22W er spesielt designet for å erstatte det gamle 58W lysrøret på 150 cm. Med en høy lysspredning på 160 grader, gir dette produktet en jevn fordeling av lys, og en lysstyrke på 2000 lumen som sørger for et optimalt lysnivå.

En av de mest imponerende funksjonene til dette produktet er den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer en naturlig lyssetting som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg en behagelig og klar belysning i alle rom.

V-Tac T8-Samsung150 LED lysrør er utstyrt med Samsung LED chip og kommer med en produsentgaranti på 5 år. Den har også en lav flicker/flimmer, som gjør den egnet for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak, samt for mennesker og dyr som er følsomme for flimmer.

Med en forventet levetid på opptil 30.000 timer, kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du være sikker på at dette produktet vil vare lenge. Dette er en stor fordel, ettersom du kan spare penger på lang sikt ved å unngå å bytte ut lysrørene ofte.

V-Tac T8-Samsung150 LED lysrør kommer i forskjellige fargetoner, slik at du kan velge den som passer best til ditt behov. Varm hvit (3000K) gir en behagelig og avslappende atmosfære, nøytral hvit (4000K) gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, mens kald hvit (6400K) gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Dimensjonene på lysrøret er 1500 x Ø28 mm, slik at det passer perfekt til de fleste standard lysarmaturer.

Alt i alt er V-Tac T8-Samsung150 LED lysrør et utmerket produkt som gir deg energieffektiv belysning av høy kvalitet. Det gir deg en jevn fordeling av lys, en høy lysstyrke og en lang levetid, samt forskjellige fargetoner å velge mellom. Dette produktet vil definitivt gjøre en forskjell i ditt hjem eller arbeidsmiljø.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Ies
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

151,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke2000 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk22w
Erstatt58w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG13
Bredde1500 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeNano plast