V-Tac T8-Samsung150
Samsung LED chip, 22W LED rør, 150 cm

LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.

Har en lysstyrke på 2000 lumen og et forbruk på 22W.

Erstatter et vanlig 55 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader. 
Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium.

Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret.

I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.22W LED T8 lysrør - som erstatter 58W tradisjonell lysrør på 150 cm

22W LED T8 lysrør fra V-Tac er en energieffektiv lyskilde som erstatter tradisjonelle 58W lysrør på 150 cm. Med en enkel og rask installasjon kan du oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret til fordel for LED-teknologi.

Dette LED-lysrøret er utstyrt med en Samsung LED-chip, som garanterer høy kvalitet og lang levetid. Dette gir deg ikke bare en pålitelig belysningsløsning, men også en 5 års produsentgaranti som sikrer produktets pålitelighet over lang tid.

En viktig egenskap ved dette LED-lysrøret er dets lysstyrke på 2000 lumen. Dette gir deg en kraftig belysning som er ideell for rom som krever godt lys, for eksempel kontorer eller verksteder. Den høye lysspredningen på 160 grader sikrer også en jevn fordeling av lys, slik at du unngår mørke områder i rommet.

LED-lyset fra V-Tac T8-Samsung150 er kjent for sin høye lyskvalitet, målt ved RA-verdien på 80-85. Dette betyr at belysningen viser farger naturlig og vakkert, og er egnet for de aller fleste behov. Produktet er derfor egnet for både hjemlige omgivelser og profesjonelle miljøer.

Et annet viktig punkt å merke seg er den lave flicker/flimmer på dette LED-lysrøret. Dette gjør det egnet for både dyr og mennesker som er følsomme for flimmer, samt til bruk i forbindelse med foto- og videoopptak. Med dette produktet kan du være trygg på at du får en stabil lyskilde uten flimrende eller pulserende lys.

V-Tac T8-Samsung150 er designet med lang levetid i tankene. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet sikrer produktet en drift på opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrken over tid. I kombinasjon med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at dette produktet varer lenge.

Dette LED-lysrøret er tilgjengelig i tre forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6400K). Varm hvit skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for rom hvor man vil skape en koselig stemning. Nøytral hvit gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, med en naturlig belysning som ikke forvrenger fargene. Kald hvit er egnet for spesifikke bruksområder, som lakkeringshaller eller akvarier, hvor et kaldt og klart lys er ønskelig.

Med dimensjonene 1500 x Ø28 mm passer dette LED-lysrøret perfekt til standard 150 cm armaturer. Du kan enkelt erstatte de gamle lysrørene med V-Tac T8-Samsung150 og nyte fordelene med energieffektiv LED-belysning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Ies
- TÜV-sertifikat
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

129,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke2000 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk22w
Erstatt58w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG13
Bredde1500 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeNano plast