V-Tac Solcelle lyskjede med 10 stk. 1W pærer
2 meter, IP44, inkl. lyskilde

Lyslenken er det perfekte valget for å lyse opp terrassen eller vinterhagen din. Denne lysstrengen er designet med 10 varmhvite pærer som skaper en koselig atmosfære. Med en lengde på 2 meter.

  • IP44 vanntett: Tåler regn og fuktighet, noe som gjør den egnet for utendørs bruk.
  • Inkludert lyskilde: Du trenger ikke kjøpe ekstra pærer da de er inkludert i pakken.

Gi terrassen eller vinterhagen din et elegant og koselig utseende med V-Tac LED solcellelyskjede. Det er den perfekte løsningen for å skape stemning og belysning utendørs.Detaljer om produktet

V-Tac Solcelle lyskjede med 10 stk. 1W pærer er et flott tillegg til utendørsområdet ditt. Med en lengde på 2 meter kan du enkelt henge opp lyskjeden rundt verandaen, i hagen eller på terrassen for å skape en koselig stemning.

Spesifikasjoner:

Lysstyrke: 100 lumen

Lysspredning: 300 grader

Fargetone på lyset: Varm hvit (3000K)

IP-sertifisering: IP44

Inkludert: Lyskilde

Fargetone og atmosfære:

Den varme hvite fargetonen på lyset skaper en behagelig og avslappende atmosfære. Den varme fargetonen bidrar til å skape en koselig stemning hvor du kan nyte det varme lyset enten du sitter ute på en sommerkveld eller ønsker å skape hygge på en kald vinterdag.

IP44 sertifisering:

Med en IP44-sertifisering tåler dette lyskjedet fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør det ideelt for utendørs bruk, da du kan være trygg på at lyskjeden vil tåle ulike værforhold uten å bli skadet.

Samlet sett er V-Tac solcelle lyskjede med 10 stk. 1W pærer et flott og praktisk tilbehør til utendørsområdet ditt. Med en høy lysstyrke, god lysspredning og en varm hvit fargetone vil dette lyskjedet bidra til å skape en hyggelig og stemningsfull atmosfære uansett sesong.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

332,00 kr inkl. mva.

265,60 kr inkl. mva.

  • Varm

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke100 lumens
Spredning300 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
MaterialePVC+Plastik