LEDlife Reco68 møbelspot
Høyde: Ø5,6 cm, Mål: Ø6,8 cm, børstet stål, 2,5W, 12V

Smart praktisk spot i børstet stål.

Skal kobles til 12V.

2 meter ledning følger med.LEDlife Reco68 møbelspot er en fantastisk løsning for deg som er på utkikk etter en energieffektiv og stilfull måte å belyse hjemmet ditt på. Med en effekt på kun 2,5W, erstatter denne LED-lampen hele 25W, noe som gir deg en betydelig besparelse på strømregningen. For å fungere optimalt, må den kobles til en 12V forsyning..

.

Denne møbelspoten har en lysstyrke på 180 lumen og en bred lysspredning på 80 grader, noe som gir en jevn fordeling av lys i rommet. Lyskvaliteten er også av høyeste standard, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov..

.

En av de største fordelene med LEDlife Reco68 møbelspot er at den kan dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter behov og situasjon. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid..

.

Denne møbelspoten har en varm hvit fargetone på 3000K, som gir en behagelig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt. Med dimensjoner på 14 x Ø68 mm og en hul størrelse på 56 mm, passer den perfekt inn i de fleste møbler og innredninger. Den har også en IP44-klassifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten..

.

Alt i alt er LEDlife Reco68 møbelspot en utmerket belysningsløsning for hjemmet ditt. Med sin høye lyskvalitet, dimbar funksjon og lange levetid, vil den gi deg pålitelig og energieffektiv belysning i lang tid fremover.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

83,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

Forventet sendt om 46 dager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke180 lumens
Spredning80 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2,5w
Erstatt25w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde14 mm.
Diameter68 mm.
Hullstørrelse56 mm.
MaterialeAluminium