LEDlife 30W dimbar strømforsyning
12V DC, 2,5A, IP20 innendørs

LL-TD30-12

Dimbar.
12V DC 5w - 30w.
Input: 230V.
Perfekt til 12V LED-strips.Produktbeskrivelse:

LEDlife 30W dimbar strømforsyning er en effektiv og pålitelig enhet som er designet spesielt for bruk med LED-belysning. Med en effekt på 30W kan den enkelt håndtere de fleste LED-lamper og lyspaneler på markedet.

Denne strømforsyningen er dimbar, noe som gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter behov. Dette gjør den ideell for bruk i hjemmet, på kontoret eller andre steder der du ønsker fleksibel belysning.

En viktig funksjon i denne strømforsyningen er dens flicker free-teknologi, som eliminerer flimring. Dette er spesielt viktig for personer og dyr som er sensitive for flimring, og for bruk i sammenheng med foto- og videoopptak.

LEDlife 30W dimbar strømforsyning er designet for bruk innendørs, og har en IP20-klassifisering. Dette betyr at den ikke er vanntett og ikke bør brukes i våte omgivelser.

Med dimensjonene 45 x 22 x 107 mm, er denne strømforsyningen kompakt og enkel å installere. Den kan kobles direkte til en 230V strømkilde og leverer en jevn 12V DC-strøm til dine LED-lyspærer eller -paneler.

LEDlife 30W dimbar strømforsyning leveres med en imponerende 3 års produsentgaranti, noe som gir deg trygghet for at produktet er av høy kvalitet og vil vare lenge.

Enten det er for hjemmebruk, kontorbruk eller innen profesjonell belysning, vil LEDlife 30W dimbar strømforsyning være et pålitelig og allsidig valg for dine LED-belysningsbehov.

Mer informasjon

328,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde22 mm.
Bredde45 mm.
Dybde107 mm.