LEDlife 30W dimbar strømforsyning
12V DC, 2,5A, IP20 innendørs

LL-TD30-12

Dimbar.
12V DC 5w - 30w.
Input: 230V.
Perfekt til 12V LED-strips.LEDlife 30W dimbar strømforsyning er en kraftig og pålitelig enhet som er spesielt designet for å gi strøm til LED belysning. Med en effekt på 30W og 12V utgang, kan denne strømforsyningen gi lys til en rekke forskjellige applikasjoner. Den kan kobles til en 230V strømforsyning og er ideell for bruk i hjemmet, studioet eller på kontoret.


En av de mest imponerende funksjonene til LEDlife 30W dimbar strømforsyning er dens evne til å dimme belysningen. Dette gir brukerne muligheten til å justere lysstyrken etter behov og skape den perfekte atmosfæren. Strømforsyningen kan enkelt justeres ved hjelp av en dimmerbryter, som gjør det enkelt å finne den ønskede lysstyrken.


LEDlife 30W dimbar strømforsyning er også utstyrt med en 3 års produsent garanti, noe som gir brukerne en ekstra grad av sikkerhet og trygghet. Denne garanti gir også kundene muligheten til å få støtte og hjelp fra produsenten i tilfelle problemer eller feil med enheten.


En annen viktig funksjon til LEDlife 30W dimbar strømforsyning er dens flicker free / flimrerfri teknologi. Dette betyr at enheten ikke utgir noen flimring eller flimmer, noe som er ideelt for personer og dyr som er følsomme for dette. I tillegg er det også en flott funksjon for foto- og videoopptak, da det gir en jevn og stabil lyskilde.


Når det gjelder størrelse og dimensjoner, er LEDlife 30W dimbar strømforsyning kompakt og enkel å installere. Den måler 45 x 22 x 107 mm, noe som gjør den liten nok til å passe inn i de fleste applikasjoner. Det er også viktig å merke seg at denne strømforsyningen er IP21-klassifisert, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør den ikke brukes i områder med høy luftfuktighet eller risiko for vannskader.


Alt i alt er LEDlife 30W dimbar strømforsyning en pålitelig og kraftig enhet som er ideell for bruk med LED belysning. Med sin evne til å dimme lysstyrken, flimrerfri teknologi og 3 års produsent garanti, er dette et produkt som vil være til nytte for både profesjonelle og amatører som ønsker å ha full kontroll over sin belysning.

Mer informasjon

271,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde22 mm.
Bredde45 mm.
Dybde107 mm.