Halo Design
COLORS DIM LED BOXY Facet E27, 3-Trinn

hd.936212

Boxy Facet DIM LED fra COLORS by Copenhagen, er den nye smarte og dekorative pæren med koselig lys.
Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys 1800 kelvin, noe som indikerer en fin stille belysning, slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, denne LED-pæren har den nyeste teknologien, nemlig en dimmefunksjon som fungerer v.h.a. bryteren i veggen, uansett hvilken kontakt du har.
det første trinnet gir 100% lys, slår seg av og på men på bryteren innen 2 sekunder dimmer den lyset til 50%, hvis du gjør det samme igjen dimmer lyset ned til 15%.
Med dette danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser.
Lyskilden er også utformet i en firkantet form, og gir et gjennomført frekt design, med sitt klare glass sprer den lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet.
vi kan varmt anbefale hvor den sitter synlig i en stikkontakt.
Til tross for at den kun bruker 5 watt, er det rikelig med potensiale til å skape akkurat den atmosfæren i rommet du ønsker.
Boxy DIM LED-lyskilder er tilgjengelig i flere størrelser og former, så det er en til din lampe.



Data om produktet:

Produktet har navnet Colors Dim LED Boxy Facet E27, 3-Trinn og har en effekt på 5W. Det bruker en E27 stor fatning og må kobles til en 230V strømforsyning.

Lysegenskaper:

Dette produktet har en lysstyrke på 200 lumen og en høy lysspredning på 360 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset. Lyset har en høy kvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer at alle farger vises vakkert og genuint. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov.

Drift og levetid:

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, garanteres en lang og pålitelig drift på opptil 30.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Produktet er utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og har god kjøling, noe som bidrar til en forventet lang levetid.

Dimensjoner og sikkerhet:

Produktet har dimensjoner på 17 x Ø16 mm og har en IP20-klassifisering, noe som betyr at det ikke er vannbestandig og bør brukes innendørs.

Mer informasjon

506,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge1800K
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde17 mm.
Diameter16 mm.
MaterialeGlass