1W downlight
Hull: Ø4,4 cm, Mål: Ø5,2 cm, 2,2 cm høy, dimbar, 12V/24V

Smart lite downlight i polert aluminium.

LED-lyskilde på 1W er innebygd.

Lysstyrke: 95 lumen (tilsvarende 15W halogen).

Spredning: 38 grader.

Kan vippes.

Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.

Innbyggingshøyde: 22mm!
Hullmål: 44 - 48mm.
Ytre diameter: 52 mm.Denne 1W downlighten er et utmerket valg for de som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Med sin høye effektivitet på 15W, kan den enkelt erstatte eldre modeller av downlights og dermed spare deg for energikostnader på lang sikt.

Med en lysstyrke på 95 lumen og et fokusert lys på 38 grader, kan du være sikker på at dette produktet vil gi deg et kontrollert lys som dekker et bredt område. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85, sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Med denne kvaliteten på lys, vil du kunne nyte en behagelig og avslappende atmosfære som bidrar til å skape en koselig stemning i rommet.

Det er også verdt å merke seg at denne downlighten er dimbar, noe som gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter dine behov og preferanser. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.

Med dimensjoner på 22 x Ø52 mm og en hul størrelse på 44 mm, passer denne downlighten perfekt inn i de fleste innbyggingshull. Produktet har også en integrert lyskilde, noe som gjør installasjonen enkel og rask.

For de som ønsker en varm fargetone, er denne downlighten tilgjengelig i varm hvit (2800K). Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære i rommet, og bidrar til å skape en koselig stemning.

Alt i alt er denne downlighten et utmerket valg for de som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Med sin høye effektivitet, gode lyskvalitet og varme fargetone, vil den bidra til å skape en hyggelig og avslappende atmosfære i rommet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

107,00 kr inkl. mva.

96,30 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2800K
DimbarJa
Lysstyrke95 lumens
Spredning38 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Erstatt15w
Spenning12V-24V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelDownlight
Høyde22 mm.
Diameter52 mm.
Hullstørrelse44 mm.
MaterialeAluminium