HiluX D1 Gen3
Full Spectrum LED Innfelingsspot, 2.8W, RA97 2700K, Hvit

5714255010039

HiluX D1 Gen3 – Full Spectrum LED-innfelt spot

For profesjonelle som krever teknisk avanserte og pålitelige lysløsninger, er HiluX D1 Gen3 innebygd spotlight det opplagte valget. Denne Full Spectrum LED-spotten er spesielt designet for å både forbedre estetikken og optimalisere energieffektiviteten i alle rom.

Tekniske egenskaper:

Høy fargegjengivelse: Med en Ra97-verdi garanterer HiluX D1 Gen3 en ekstraordinær fargegjengivelse, som er ideell for miljøer hvor nøyaktig fargepresisjon er nødvendig.
Energisparing: Denne spotten bruker kun 2,8W, noe som gjør den til en energieffektiv erstatning for tradisjonelle halogenspots.
Variabel fargetemperatur: Tilgjengelig i både 2700K og 3000K, noe som muliggjør tilpasning til ulike atmosfærer og preferanser.
Design og installasjon:

Tilpassbar design: HiluX D1 Gen3 tilbys i både svart og hvitt og kan enkelt integreres i ethvert designskjema.
Enkel montering: Designet med lav profil og mulighet for å passe inn i standard Ø55 hull, er denne spotten perfekt for å bygge inn i både nye og eksisterende installasjoner i skap og møbler.
Gjenbruk av eksisterende installasjoner: Kan installeres ved å gjenbruke eksisterende kabler, noe som minimerer kostnadene og kompleksiteten ved oppgraderingen.
Fleksibel kontroll og kompatibilitet:

Dimbar teknologi: Kan dimmes effektivt med en kompatibel dimbar driver, som gir full kontroll over lysintensiteten.
Driverfleksibilitet: Fungerer med den spesialdesignede HiluX D1-driveren som kan håndtere opptil 4 punkter, men er også kompatibel med andre 12V DC LED-drivere.
Diffusjonsvinkel:

Effektiv lysfordeling: Med en spredningsvinkel på 40 grader gir denne LED-spotten en jevn og omfattende belysning, som er ideell for et bredt spekter av bruksområder.
Garanti og pålitelighet:

5 års garanti: HiluX D1 Gen3 kommer med en utvidet garanti på 5 år, noe som understreker dens holdbarhet og pålitelighet ved langvarig bruk.



Produktbeskrivelse

HiluX D1 Gen3, Full Spectrum LED Innfelingsspot, 2.8W, RA97 2700K, Hvit

Effekt: 2.8W

Tilslutning: Må kobles til 12V forsyning

Spredning: 60 grader

RA-verdi: 97

Fargetemperatur: 2700K

Farge: Hvit

Dimbar: Kan dimmes

Dimensjoner: 13 x Ø68 mm

Hul størrelse: 560 mm

IP-klassifisering: IP44 - Tåler fuktig luft og vannsprut på fronten

Lyskilde: Integrert lyskilde

Denne Full Spectrum LED Innfelingsspoten fra HiluX D1 Gen3-serien gir deg høyeste lyskvalitet med en imponerende RA-verdi på 97, som sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger. Uansett hvilken situasjon du befinner deg i, kan du være sikker på at dette lyset gir deg den beste lyskvaliteten.

Med 2.8W effekt og dimmebar funksjonalitet, kan du enkelt tilpasse lyset etter ditt behov og skape akkurat den rette atmosfæren. Den brede spredningen på 60 grader sikrer en jevn belysning i rommet, og med en fargetemperatur på 2700K i en elegant hvit farge, passer denne innfellingsspoten perfekt inn i ethvert interiør.

Med en diameter på 68 mm og en hul størrelse på 560 mm, passer denne LED-spoten smidig inn i taket for en moderne og stilren look. IP44-klassifiseringen gjør at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten, noe som gjør den ideell for både baderom og andre fuktige rom.

Opplev den ultimate kombinasjonen av kvalitet, funksjonalitet og design med HiluX D1 Gen3 Full Spectrum LED Innfelingsspot.

Mer informasjon

178,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 13-15 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Spredning60 grader
RA>= 97
Forbruk og spenning
Forbruk2.8w
Spenning12V
SpenningsintervallDC: 12V
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde13 mm.
Diameter68 mm.
Hullstørrelse560 mm.
MaterialePlast / Aluminium