HiluX D7 Gen2
6W, 420lm, RA95, 2700K, Dimbart, Utendørs, Hvit

5714255009880

HiluX D7 Gen 2 innfelt spot – En pålitelig løsning for profesjonelle installatører

Oppgrader prosjektet ditt med HiluX D7 Gen 2, et toppmoderne innfelt spot designet for å levere høy ytelse og eksepsjonell pålitelighet. Denne spotten er ideell for profesjonelle installatører som krever kvalitet og holdbarhet i sine belysningsløsninger.

Egenskaper:

Effektiv lysstyrke: Med et strømforbruk på kun 6W leverer HiluX D7 Gen 2 en imponerende lysstyrke på 420 lumen og en varm fargetemperatur på 2700K, noe som sørger for en behagelig atmosfære.
Høy fargegjengivelse: Med en Ra95-verdi gir dette punktet utmerket fargegjengivelse, noe som er viktig for miljøer hvor presisjon i fargegjengivelse er viktig.
Dimmerfunksjon: Gir full dimbarhet ned til 1 %, kompatibel med alle vanlige dimmere, som lar deg justere belysningen etter behov.
Designet for profesjonelle:

Enkel og sikker installasjon: HiluX D7 Gen 2 kan installeres direkte i isolasjon takket være sin isolasjonsklasse 3 og SDCM 3 standard, som sikrer en sikker og effektiv installasjon uten risiko for overoppheting.
Slitesterkt monteringselement: Utstyrt med robuste fjærer som sørger for at den innebygde spissen holder seg stille og ikke begynner å synke over tid.
Fleksibel bruk: IP44-klassifiseringen gjør dette stedet ideelt for både innendørs og utendørs bruk, samt installasjon i våtrom.
Langsiktig garanti:

5 års garanti: HiluX D7 Gen 2 kommer med en utvidet garanti på 5 år, som beviser holdbarheten til produktet og vår tillit til dets langsiktige ytelse.
Perfekt for alle steder:

Med en spredningsvinkel på 40 grader tilbyr HiluX D7 Gen 2 en optimal og bred lysfordeling som kan dekke større flater eller fokusere på bestemte punkter.



Effekt: 6W

Må kobles til 230V forsyning.

Lysstyrke og lyskvalitet:

420 lumen og et fokusert lys på 40 grader som sikrer et kontrollert lys. Den høyeste lyskvaliteten med en RA-verdi på 95-99 sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner.

Funksjoner:

Kan dimmes for å tilpasse lysstyrken etter behov.

Dimensjoner:

49 x Ø80 mm med en hul størrelse på 680 mm.

Design og bruk:

Utendørs lys med en IP44-klassifisering som betyr at det tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Den hvite fargen gir et rent og moderne utseende som passer inn i ulike utendørs miljøer.

Andre detaljer:

Produktet kommer med en integrert lyskilde for enkel installasjon og bruk.

Mer informasjon

357,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 13-15 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke420 lumens
Spredning40 grader
RA>= 95
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 230V, 50/60Hz
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde49 mm.
Diameter80 mm.
Hullstørrelse680 mm.
MaterialePlast / Aluminium