HiluX D1 Gen3
Full Spectrum LED Innfelt Spot, 2.8W, RA97 3000K, Hvit

5714255010053

HiluX D1 Gen3 – Full Spectrum LED-innfelt spot

For profesjonelle som krever teknisk avanserte og pålitelige lysløsninger, er HiluX D1 Gen3 innebygd spotlight det opplagte valget. Denne Full Spectrum LED-spotten er spesielt designet for å både forbedre estetikken og optimalisere energieffektiviteten i alle rom.

Tekniske egenskaper:

Høy fargegjengivelse: Med en Ra97-verdi garanterer HiluX D1 Gen3 en ekstraordinær fargegjengivelse, som er ideell for miljøer hvor nøyaktig fargepresisjon er nødvendig.
Energisparing: Denne spotten bruker kun 2,8W, noe som gjør den til en energieffektiv erstatning for tradisjonelle halogenspots.
Variabel fargetemperatur: Tilgjengelig i både 2700K og 3000K, noe som muliggjør tilpasning til ulike atmosfærer og preferanser.
Design og installasjon:

Tilpassbar design: HiluX D1 Gen3 tilbys i både svart og hvitt og kan enkelt integreres i ethvert designskjema.
Enkel montering: Designet med lav profil og mulighet for å passe inn i standard Ø55 hull, er denne spotten perfekt for å bygge inn i både nye og eksisterende installasjoner i skap og møbler.
Gjenbruk av eksisterende installasjoner: Kan installeres ved å gjenbruke eksisterende kabler, noe som minimerer kostnadene og kompleksiteten ved oppgraderingen.
Fleksibel kontroll og kompatibilitet:

Dimbar teknologi: Kan dimmes effektivt med en kompatibel dimbar driver, som gir full kontroll over lysintensiteten.
Driverfleksibilitet: Fungerer med den spesialdesignede HiluX D1-driveren som kan håndtere opptil 4 punkter, men er også kompatibel med andre 12V DC LED-drivere.
Diffusjonsvinkel:

Effektiv lysfordeling: Med en spredningsvinkel på 40 grader gir denne LED-spotten en jevn og omfattende belysning, som er ideell for et bredt spekter av bruksområder.
Garanti og pålitelighet:

5 års garanti: HiluX D1 Gen3 kommer med en utvidet garanti på 5 år, noe som understreker dens holdbarhet og pålitelighet ved langvarig bruk.



Produktbeskrivelse

HiluX D1 Gen3 er en Full Spectrum LED Innfelt Spot som leverer en effekt på 2.8W. Dette LED-lyset må kobles til en 12V forsyning for å fungere optimalt.

Med en lysstyrke på 250 lumen og en lysspredning på 60 grader, gir denne innfelte spoten et klart og jevnt lys som lyser opp rommet på en effektiv måte.

Det som virkelig skiller HiluX D1 Gen3 fra andre LED-spoter er den høye lyskvaliteten. Med en imponerende RA-verdi på 97, garanterer dette lyset at alle farger gjengis vakkert og naturlig. Uansett om det er hjemme eller på jobb, vil dette lyset kunne oppfylle selv de mest krevende belysningsbehovene.

Denne LED-spoten er også dimbar, noe som betyr at du kan justere lysstyrken etter behov og situasjon. Den har dimensjoner på 13 x Ø68 mm og passer perfekt i en hul størrelse på 560 mm.

HiluX D1 Gen3 har en IP44 klassifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den ideell for bruk på bad, kjøkken eller andre områder hvor det kan være litt fuktig.

En annen fordel med denne LED-spoten er at den kommer med en integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å kjøpe ekstra pærer. Den gir langvarig og energieffektiv belysning som vil vare lenge.

Enten du trenger lys for jobb, relax eller generell belysning, vil HiluX D1 Gen3 være et pålitelig og stilfullt valg. Med sitt moderne design og imponerende lyskvalitet vil denne LED-spoten kunne møte dine belysningsbehov på en enestående måte.

Mer informasjon

178,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 13-15 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke250 lumens
Spredning60 grader
RA>= 97
Forbruk og spenning
Forbruk2.8w
Spenning12V
SpenningsintervallDC: 12V
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde13 mm.
Diameter68 mm.
Hullstørrelse560 mm.
MaterialePlast / Aluminium