27W LED arbeidslys
, Lastebil, traktor, utrykningskjøretøyer, kald hvit, 12V / 24V

Work.27W.RD.cw

Arbeidslys/ekstralys 27W.

Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6500K27W LED arbeidslys er en kraftig og energieffektiv løsning for alle typer arbeid som krever godt lys. Dette lyspanelet erstatter hele 220W med tradisjonell belysning, noe som gjør det til et utmerket valg for alle som ønsker å redusere energikostnadene og spare penger på lang sikt.


For å bruke dette arbeidslyset, må det kobles til en 12V-24V forsyning. Dette gjør det egnet for bruk i biler, lastebiler og andre kjøretøy som har denne typen strømkilde. Med en lysstyrke på 2200 lumen og et fokusert lys på 30 grader, sikrer dette arbeidslyset et kontrollert lys som er perfekt for å arbeide med presisjon og nøyaktighet.


Dette arbeidslyset har også en IP67-klassifisering, som betyr at det er vannbestandig og kan motstå tøffe værforhold og fuktighet. Men det er viktig å merke seg at det ikke bør være under vann i lengre tid. Dette gjør det til et ideelt valg for utendørsarbeid eller arbeid i fuktige omgivelser.


Med en integrert lyskilde er dette arbeidslyset enkel å installere og bruke. Det er også svært holdbart og vil vare i mange år med riktig vedlikehold og riktig bruk. Med sitt kraftige lys og energieffektive design er dette arbeidslyset en utmerket investering for alle som trenger godt lys til sitt arbeid.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

148,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarNei
Lysstyrke2200 lumens
Spredning30 grader
Forbruk og spenning
Forbruk27w
Erstatt220w
Spenning12V-24V
Dimensjoner