LEDlife 42W LED lysbar/ekstralys
Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, IP67 vanntett, 9-30V

LL.work.42W.combo.bar.cw

Arbeidslys/ekstralys 42W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K

IP67-Godkjent.Effektivt ekstralys for ulike kjøretøy

Dette er LEDlife 42W LED lysbar/ekstralys som passer perfekt til bruk på biler, lastebiler, traktorer, trailere og utrykningskjøretøyer. Med en IP67 vanntett klassifisering, kan dette produktet tåle tøffe værforhold og være pålitelig i alle slags situasjoner.

Lang levetid og pålitelig ytelse

Med en effekt på 42W og en lysstyrke på 3600 lumen, gir dette LED-lyset et sterkt og klart lys som kan forbedre synligheten på veien. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer produktet en lang og sikker driftstid på opptil 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke over tid. Produktet leveres også med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, noe som bidrar til å forlenge levetiden ytterligere.

Kompakte dimensjoner og praktisk design

Med dimensjoner på 280 x 45 x 50 mm, er denne LED-lysbaren kompakt og enkel å installere på ulike kjøretøy. Den kan kobles til 12-24V strømforsyning, noe som gjør den anvendelig på både 12V- og 24V-kjøretøy. Produktet kommer også med en integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å installere uten behov for ekstra lyskilder.

Allsidig bruk og pålitelig kvalitet

Dette LEDlife LED-lyset er ideelt for bruk som ekstralys på veien, enten det er forbedring av synligheten i dårlige lysforhold eller som ekstra belysning for kjøretøy som brukes i utrykningssituasjoner. Den IP67-vannbestandige klassifiseringen betyr at den kan motstå regn og fuktighet, men den kan ikke være under vann i lengre tid. Med sin pålitelige kvalitet og holdbarhet er dette LED-lyset en pålitelig og langsiktig investering for alle typer kjøretøy.

Mer informasjon

763,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke3600 lumens
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk42w
Spenning12-24v
Dimensjoner
Høyde45 mm.
Bredde280 mm.
Dybde50 mm.
MaterialeAluminium+PC