LEDlife 42W LED lysbar/ekstralys
Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, IP67 vanntett, 9-30V

LL.work.42W.combo.bar.cw

Arbeidslys/ekstralys 42W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K

IP67-Godkjent.Introduser LEDlife 42W LED lysbar/ekstralys - et kraftig og pålitelig produkt som vil transformere din kjøreopplevelse. Med en effekt på 42W og en lysstyrke på 3600 lumen, gir LEDlife en imponerende belysning som lyser opp selv de mørkeste veiene og stiene. Dette produktet er ideelt for alle som ønsker å øke synligheten og sikkerheten under kjøring, uavhengig av om du kjører på landeveier eller terreng.


LEDlife 42W LED lysbar/ekstralys er utstyrt med LED av høy kvalitet som sikrer en lang og sikker drift på opptil 30.000 timer. Dette betyr at du kan stole på at produktet vil fungere optimalt i lang tid, med minimal reduksjon i lysstyrke. For å sikre en profesjonell og pålitelig ytelse, er dette produktet også utstyrt med en pålitelig driver og god kjøling. Dette er avgjørende for å forlenge produktets levetid og sikre en pålitelig ytelse over tid.


Med dimensjoner på 280 x 45 x 50 mm er LEDlife 42W LED lysbar/ekstralys kompakt og brukervennlig. Dette gjør det enkelt å montere produktet på en rekke kjøretøy, uavhengig av størrelse og form. Videre er produktet IP67-sertifisert, noe som betyr at det er vannbestandig og kan tåle tøffe forhold. Men vær oppmerksom på at det ikke bør være under vann i lengre tid.


LEDlife 42W LED lysbar/ekstralys leveres med en integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å installere og bruke. Produktet er ideelt for alle som ønsker å øke synligheten og sikkerheten under kjøring, uavhengig av om du kjører på landeveier eller terreng. Med en imponerende effekt og lysstyrke, samt en lang og pålitelig levetid, er LEDlife 42W LED lysbar/ekstralys det perfekte valget for alle som ønsker å forbedre kjøreopplevelsen.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

720,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke3600 lumens
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk42w
Spenning12-24v
Dimensjoner
Høyde45 mm.
Bredde280 mm.
Dybde50 mm.
MaterialeAluminium+PC