Prolumo 45W Bar Slim E-godkjent
LED-lysbar, dobbeltposisjonslys

prolumo.45w.25cm

Prolumo SLIM er E-godkjente flate LED lysbarer med dual/dobbel innebygd LED posisjonslys som lyser opp nederst på stangen i en "neoneffekt". Den lar deg bytte mellom hvitt og gult posisjonslys ved enhver anledning, slik at det passer akkurat ditt kjøretøy.

  • Tilgjengelig i 25 cm (45W)
  • Den har en ekstremt lang og skarp fjernlys.
  • Lyset er E-godkjent og med mulighet for IKKE E-godkjent (Offroad / boost) fjernlys.


25cm E-godkjent lys: 1579 effektive lumen
25cm Terreng-/boostlys: 2703 effektive lumen

Terrenglyset slås på ved å slå på lyset i 2 sekunder, deretter slå lyset av og på 3 ganger i løpet av 5 sekunder. Etter dette vil den lyse med terrenglyset. For å gå tilbake til det E-godkjente lyset, slå av lyset i 5 sekunder og gjenta ovenstående.
Lyset/lysene husker siste innstilling, så du slipper å installere det på nytt av hver gang.

Frontglasset er laget av ripebestandig og uknuselig glass, og lyshuset er laget av pulverlakkert aluminium for å oppnå et slankt design og god kjøling for diodene.

De medfølgende brakettene er laget av rustfritt stål.

Lysene leveres med DT Deutsch-kontakt med tilsvarende motstykke, noe som gjør monteringen meget enkel.

Svart: Ramme / -
Rød: Fjernlys
Hvit: Hvitt posisjonslys
Gult: Gult posisjonslys



Effektiv og pålitelig LED-lysbar

Effekt: 45W

Møt Prolumo 45W Bar Slim LED-lysbar, et kraftig lysprodukt som passer perfekt for deg som trenger ekstra lysstyrke og pålitelighet. Denne lysbaren må kobles til en 12-24V strømkilde for å fungere optimalt.

Lysstyrke: 3780 lumen

Med en imponerende lysstyrke på 3780 lumen vil denne LED-lyslisten hjelpe deg med å lyse opp selv de mørkeste områdene. Enten du er på vei tilbake fra campingturen eller trenger ekstra belysning på arbeidsplassen, vil denne lysbaren gi deg den lysstyrken du trenger.

Lange levetid og pålitelig ytelse

Ved hjelp av høykvalitets LED sikrer produktet en lang og sikker drift med en forventet levetid på opptil 50 000 timer. Med minimal reduksjon i lysstyrke kan du være sikker på at denne lysbaren vil holde deg opplyst i lang tid fremover. Den inneholder også en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling for å opprettholde ytelsen over tid.

Vannbestandig og slitesterk

Med IP67-klassifisering er denne lysbaren vannbestandig og tåler tøffe værforhold. Selv om den ikke kan være under vann over lengre tid, kan du være trygg på at den vil tåle fuktighet og regn uten problemer.

Integrert lyskilde og kompakt design

Med en integrert lyskilde og en slank design på 246 x 40 x 56 mm er denne lysbaren enkel å montere og en plassbesparende løsning for ekstra belysning. Enten du monterer den på bilen din, i verkstedet eller hjemme, vil denne lysbaren gi deg den ekstra belysningen du trenger.

Ta kontroll over mørket med Prolumo 45W Bar Slim LED-lysbar og opplev effektiv belysning med lang levetid og pålitelig ytelse.

Mer informasjon

1 603,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge5700K
DimbarNei
Lysstyrke3780 lumens
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk45w
Spenning12-24v
Dimensjoner
Høyde40 mm.
Bredde246 mm.
Dybde56 mm.
MaterialeAluminium+PC