LEDlife 14W LED arbeidslys/ekstralys
Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, IP67 vanntett, 10-30V

LL.work.14W.spot.bar.cw

Arbeidslys/ekstralys 14W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6500K

IP67-Godkjent.Produktbeskrivelse

Dette LEDlife 14W LED arbeidslyset/ekstralys er ideelt for bruk på biler, lastebiler, traktorer, trailere og utrykningskjøretøyer. Det er designet for å tåle selv de tøffeste forhold, med en IP67 vanntett rating som sikrer at det kan brukes i våte og fuktige miljøer uten problemer. Produktet kan kobles til en strømforsyning på 10-30V, noe som gjør det kompatibelt med både 12V- og 24V-systemer.

LEDlyset har en effekt på 14W og gir en lysstyrke på 1200 lumen. Dette sikrer et sterkt og klart lys som er ideelt for arbeid og kjøring i mørke eller dårlig opplyste områder. Lyset har også en fokusert lysstråle på 30 grader, som sikrer et kontrollert lysområde og eliminerer blending. Dette er spesielt nyttig for å opprettholde god sikt under krevende forhold.

Med bruk av LED av høyeste kvalitet, kan dette arbeidslyset forventes å ha en lang levetid på opptil 30 000 timer. LED-teknologien sikrer også minimal reduksjon i lysstyrken over tid, slik at lyset holder seg sterkt og klart gjennom hele levetiden. Produktet har også en profesjonell og pålitelig driver som sikrer et stabilt og effektivt lysutbytte, samt god kjøling for å forhindre overoppheting.

Lyset har en kompakt størrelse, med dimensjoner på 56 x 160 x 44 mm. Dette gjør det enkelt å montere og installere på de fleste kjøretøy. I tillegg har det en integrert lyskilde, noe som betyr at det ikke er nødvendig med ekstra pærer eller lyskilder.

Det er viktig å merke seg at selv om dette lyset er vannbestandig med en IP67-rating, kan det ikke være under vann i lengre tid. Det er imidlertid designet for å tåle fuktighet og sprut, og kan derfor brukes i ulike værforhold uten problemer.

LEDlife 14W LED arbeidslyset/ekstralys er et pålitelig og holdbart produkt som vil sikre optimal belysning og sikt for ulike kjøretøyer og bruksområder. Med høy kvalitet LED-teknologi og solide komponenter, kan produktet forventes å vare lenge og gi pålitelig ytelse i lang tid.

Mer informasjon

226,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarNei
Lysstyrke1200 lumens
Spredning30 grader
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk14w
Spenning12-24v
Dimensjoner
Høyde160 mm.
Bredde56 mm.
Dybde44 mm.
MaterialeAluminium+PC