LEDlife 40W LED arbeidslys/ekstralys
Bil, lastebil, traktor, trailer, 8° strålevinkel, IP67 vanntett, 10-30V

LL.work.40.spot

Arbeidslys/ekstralys 40W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K

IP67-Godkjent.

DT/DTP kabel.LEDlife 40W LED arbeidslys/ekstralys

LEDlife 40W LED arbeidslys/ekstralys er et kraftig og pålitelig lys som passer perfekt til bil, lastebil, traktor, trailer og lignende kjøretøy. Med en strålevinkel på 8° kan dette lyset lyse opp selv de mest fjerne områdene, og sørge for god synlighet under vanskelige forhold.

Dette LED arbeidslyset har en effekt på 40W og må kobles til en 12-24V strømforsyning for å fungere på riktig måte. Med en lysstyrke på imponerende 4800 lumen, kan du være trygg på at dette lyset vil gi deg godt med lys og sikkerhet i mørket.

Med dimensjoner på 81 x 82,5 x 67,5 mm passer dette arbeidslyset perfekt framme på kjøretøyet uten å ta opp for mye plass. Det er designet for å være kompakt og enkelt å montere. Den har også en IP67 vurdering, noe som betyr at den er vanntett og beskyttet mot støv. Du kan trygt bruke dette lyset i alle slags værforhold uten bekymring.

Dette arbeidslyset leveres med en integrert lyskilde. Dette betyr at du ikke trenger å kjøpe en ekstra lyskilde for å bruke dette lyset. Det er klar til å installeres og brukes med en gang du får det.

LEDlife 40W LED arbeidslys/ekstralys er et pålitelig lys som gir deg god synlighet og sikkerhet uansett hvor du ferdes. Med dens holdbare og værstabile konstruksjon kan du være trygg på at dette lyset vil vare lenge og tåle de tøffeste forholdene.

Mer informasjon

864,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke4800 lumens
Forbruk og spenning
Forbruk40w
Spenning12-24v
Dimensjoner
Høyde82,5 mm.
Bredde81 mm.
Dybde67,5 mm.
MaterialeAluminium+PC