LEDlife KAPPA3 LED pære
1,6W, dimbar, 12V-24V, GY6.35LEDlife KAPPA3 LED pære er en fantastisk erstatning for en 28W pære, som bruker bare 1,6W. Med en GY6.35 fatning, er denne LED-pæren enkel å installere og gir deg en lang levetid. Denne pæren må kobles til en 12V-24V forsyning for å fungere skikkelig. Pæren har en lysstyrke på 200 lumen, og med en lysspredning på 360 grader, gir den en jevn fordeling av lyset. Dette er spesielt viktig hvis du vil ha en balansert lyssetting i rommet ditt.


En av de viktigste faktorene du bør vurdere når du kjøper en LED-pære, er lyskvaliteten. LEDlife KAPPA3 LED pære har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov. Du vil oppleve økt komfort og mindre øyestress, selv når du bruker pæren i lengre perioder.


En annen viktig faktor å vurdere er fargetonen på lyset. Med LEDlife KAPPA3 LED pære kan du velge mellom 2 fargetoner: Varm hvit (3000K) og Kald hvit (6000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor. Uansett hva du velger, vil du oppleve en dramatisk forskjell i atmosfæren i rommet ditt.


LEDlife KAPPA3 LED pære er også dimbar, noe som gir deg full kontroll over belysningen i rommet ditt. Med dimming kan du justere lysstyrken etter behov og stemning. Dette gjør det enklere å skape den perfekte atmosfæren i rommet ditt, uansett om du vil ha en avslappende stemning eller en mer aktiv atmosfære.


Til slutt har LEDlife KAPPA3 LED pære en dimensjon på 39 x Ø14 mm. Dette gjør det enkelt å installere i alle typer lamper og armaturer. Med dette produktet kan du enkelt og rimelig oppgradere belysningen i hjemmet ditt til LED-teknologi, som gir deg både energieffektivitet og høy kvalitet på lyset.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Lengde med ben: 3,9 cm.
Lengde uten ben: 3 cm.

Mer informasjon

106,00 kr inkl. mva.

95,40 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Kald
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Kald hvit lysfarge6000K
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1,6w
Erstatt28w
Spenning12V-24V
Spenningsintervall12V-24V DC
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGY6.35
Høyde39 mm.
Diameter14 mm.