LEDlife 50W LED lysbar/ekstralys
Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, IP67 vanntett, 10-30V

LL.work.50W.combo.bar.cw

Arbeidslys/ekstralys 50W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K

IP67-Godkjent.LEDlife 50W LED lysbar/ekstralys er et kraftig og pålitelig produkt som vil gi deg optimal belysning under ulike forhold. Med en effekt på 50W vil du ha tilstrekkelig med lys til å se alt du trenger på veien eller i terrenget. Produktet må kobles til en 12-24v forsyning for å fungere optimalt.


Med en lysstyrke på 4250 lumen vil du ha en god spredning av lys som vil gi deg en klar og tydelig sikt, uansett om du kjører på veien eller i terrenget. Dette sikres ved bruk av LED av høyeste kvalitet, som sikrer en lang og sikker drift på opptil 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke.


LEDlife 50W LED lysbar/ekstralys er også utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, som sikrer at produktet vil ha en lang levetid og vil fungere optimalt i lang tid fremover.


Med dimensjoner på 88 x 116 x 540 mm vil produktet være enkelt å plassere på kjøretøyet ditt, enten du ønsker å montere det på taket eller på fronten av bilen. Produktet er også IP67 vannbestandig, som betyr at det vil tåle regn og fuktighet uten problemer. Men, det skal ikke være under vann i lengre tid.


Med integrert lyskilde vil du ikke behøve å kjøpe ekstra pærer eller utstyr, noe som gjør produktet enkelt å bruke og vedlikeholde. Samtidig garanterer dette en jevn og god belysning under alle forhold.


Alt i alt er LEDlife 50W LED lysbar/ekstralys et pålitelig og kraftig produkt som vil gi deg optimal belysning under alle forhold. Med høy kvalitet, god kjøling og en lang levetid kan du være sikker på at dette produktet vil holde deg trygg og synlig på veien eller i terrenget i lang tid fremover.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

724,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke4250 lumens
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk50w
Spenning12-24v
Dimensjoner
Høyde116 mm.
Bredde88 mm.
Dybde540 mm.
MaterialeAluminium+PC