LEDlife 12W LED arbeidslys/ekstralys
Bil, lastebil, traktor, trailer, 8° strålevinkel, IP67 vanntett, 10-30V

LL.work.12HL.spot

Arbeidslys/ekstralys 12W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K

IP67-Godkjent.

DT/DTP kabel.Produktbeskrivelse:

LEDlife 12W LED arbeidslys/ekstralys er et kraftig lys tilpasset bruk på biler, lastebiler, traktorer, trailere og lignende kjøretøy. Dette lyset har en smal strålevinkel på 8°, noe som gir en fokusert og lang rekkevidde av lys.

Med en effekt på 12W og en lysstyrke på 1080 lumen, sikrer LEDlife arbeidslys at du har optimal belysning i ulike arbeidssituasjoner. Enten det er i mørket, dårlig vær eller på dårlig opplyste områder, vil dette lyset hjelpe deg med å se klart og tydelig.

En av de fordeler LEDlife 12W LED arbeidslys har, er dens IP67-klassifisering. Dette betyr at lyset er vanntett og beskyttet mot støv og annen forurensning. Selv om det er regn eller sprut, trenger du ikke å bekymre deg for at lyset skal bli skadet. Vær imidlertid oppmerksom på at den ikke er konstruert for å være under vann i lengre tid.

Dette arbeidslyset har en integrert lyskilde, som betyr at du ikke trenger å kjøpe eller bytte ut pærer. Det er også enkelt å installere med sin universelle tilkobling som krever en 12-24V strømkilde.

Med sine dimensjoner på 81 x 85 x 76 mm, er LEDlife 12W LED arbeidslys kompakt og enkel å plassere på kjøretøyet. Det er også laget av slitesterkt materiale som sikrer langvarig bruk og beskyttelse mot påvirkninger fra omgivelsene.

Sørg for å ha riktig belysning under arbeidet ditt med LEDlife 12W LED arbeidslys/ekstralys for bil, lastebil, traktor, trailer og andre kjøretøyer.

Mer informasjon

660,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke1080 lumens
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning12-24v
Dimensjoner
Høyde85 mm.
Bredde81 mm.
Dybde76 mm.
MaterialeAluminium+PC