9W LED arbeidslys
Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, kald hvit, 12V / 24V

Work.9W.cw

Arbeidslys/ekstralys 9W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K

IP67-Godkjent.Denne 9W LED arbeidslyset er det perfekte verktøyet for alle som jobber med belysning. Med en effekt på 9W kan du være sikker på at lyset vil være sterkt nok til å lyse opp området du jobber i. I tillegg må dette lyset kobles til en 12V-24V forsyning, noe som gjør det ekstra praktisk for de som jobber på steder uten tilgang til vanlig strøm.


Lyset har en lysstyrke på hele 600 lumen, og med et fokusert lys på 30 grader vil du kunne sikre et kontrollert lys som treffer akkurat der du trenger det. Dette er spesielt nyttig for de som jobber med presisjonsarbeid eller som trenger å se detaljer i mørket.


Med dimensjoner på 83 x 87 x 51 mm er dette arbeidslyset både kompakt og praktisk å ta med seg på jobb. I tillegg er det IP67-vannbestandig, noe som betyr at det kan tåle litt vannsprut uten å ta skade. Det er imidlertid viktig å merke seg at det ikke kan være under vann i lengre tid.


Dette arbeidslyset har også en integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å bruke og vedlikeholde. Det er enkelt å montere og kan brukes i en rekke ulike situasjoner. Enten du jobber med bilreparasjon, byggearbeid eller andre oppgaver som krever godt lys, vil dette LED arbeidslyset være et flott verktøy å ha med seg.

Mer informasjon

271,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke600 lumens
Spredning30 grader
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Spenning12V-24V
Dimensjoner
Høyde87 mm.
Bredde83 mm.
Dybde51 mm.