V-Tac RGB+W LED egg
Solcelle, Ø18,8 cm

Super smart Led solcelle lampe som er formet som et egg.
Den er plassert på et spyd, slik at det kan sikres i bakken.
Den skinner i veldig vakre farger.

Batteri opladning 8-12 timer.
Lyser i 6-8 timer.V-Tac RGB+W LED egg, Solcelle, Ø18,8 cm

Denne solcelledrevne LED-eggen fra V-Tac er et perfekt tillegg til hagen eller uteplassen din. Med en effekt på 1W og en lysstyrke på 5 lumen, gir den et behagelig og atmosfærisk lys som skaper en koselig stemning.

LED-eggen har en spesiell RGB+W-funksjon som lar deg velge mellom ulike farger for å skape ulike stemninger. Enten du ønsker en rolig og avslappende atmosfære eller en mer festlig og fargerik stemning, kan du enkelt tilpasse lyset etter behov.

Med en diameter på 18,8 cm og en høyde på 39,5 cm, har denne LED-eggen en imponerende størrelse som gjør den til et flott dekorativt element i hagen din. Den har en 360 graders lysspredning som gir en jevn fordeling av lyset, noe som er ideelt for å lyse opp større områder.

LED-eggen er designet for utendørs bruk og har en IP44 rangering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den egnet for bruk både i regn og sol, og den er en pålitelig og holdbar lyskilde for utendørsområder.

Enten du ønsker å skape en hyggelig stemning på terrassen, lyse opp hagen eller bare legge til en touch av farge i utemiljøet ditt, er V-Tac RGB+W LED egg et flott valg. Med sin solcelledrevne teknologi er den også energieffektiv og miljøvennlig, noe som gjør den til et godt valg for alle som ønsker å redusere sitt energiforbruk.


Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

305,00 kr inkl. mva.

244,00 kr inkl. mva.

  • RGB + Varm Hvit
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarNei
Lysstyrke5 lumens
Spredning360 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
EnergiklasseA
Dimensjoner
Høyde395 mm.
Bredde188 mm.