V-Tac firkantet hagelampe
Svart, 80 cm, IP54, GU10 Fatning, uten lyskilde, 230V



Produktbeskrivelse

V-Tac firkantet hagelampe i svart utførelse er en moderne og stilren utendørsbelysning som passer perfekt til hagen, terrassen eller uteplassen din. Med en lengde på 80 cm vil denne hagelampen gi god belysning og skape en hyggelig atmosfære utendørs.

Viktigste data:

Maks Watt: 35W med GU10 fatning (Lyskilde er ikke inkludert). Må kobles til 230V forsyning. Med 3 års produsent garanti. Dimensjoner: 80 x 800 x 80 mm. IP54 klassifisering, som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten.

Denne hagelampen gir deg muligheten til å velge lyskilde selv, slik at du kan tilpasse lyset etter dine behov og preferanser. Med sin tidløse design passer den godt inn i ulike utendørsområder og vil bidra til å lyse opp og skape en trivelig atmosfære.

Installer denne hagelampen på veggen eller over inngangspartiet for å skape en innbydende belysning. Den svarte fargen gir en elegant touch samtidig som den robuste konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet i ulike værforhold.

Enten det er for å øke sikkerheten utendørs eller bare for å skape en koselig stemning, vil V-Tac firkantet hagelampe være et flott tilskudd til ditt utemiljø. Enkel å montere og vedlikeholde, gir denne hagelampen deg et pålitelig lyspunkt utendørs.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

660,00 kr inkl. mva.

  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
ForbrukMax 35Ww
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 100-240V
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde800 mm.
Bredde80 mm.
Dybde80 mm.
MaterialeAluminium