Bottlelight Classic Led Varm Hvit
26 Cm Acrylic White/Silver

bot.dim.ww

Smart lampe til plassering i flaske.

Passer i alle standard vinflasker og flasker hvor den indre diameter i flaskehalsen er 17-20mm.
Batteridreven og enkel å bruke.
Virker med 3 x AA batterier (Alkaline eller oppladbare).
Lyser i 100-120 timers på et sett med batterier.
Vanntett- kan brukes inne og ute, også i flasker med væske.
Ideell til hjemmet, restauranter, bar og camping.

Viktig: Leveres uten batterier, de må bestilles separat.



Produktbeskrivelse:

Bottlelight Classic Led Varm Hvit er et belysningsprodukt som kombinerer eleganse og funksjonalitet. Med sin moderne design og varme hvite LED-lys er det ideelt for å skape en behagelig atmosfære i ethvert rom.

Dette produktet har en effekt på 1W, som gir en lavt energiforbruk og lav varmeutvikling. Dens lysstyrke på 15-40 lumen gir tilstrekkelig belysning for de fleste behov. I tillegg har den en høy lysspredning på 360 grader, som sikrer en jevn fordeling av lyset uten mørke flekker.

Lyskvaliteten til Bottlelight Classic er høy, med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset viser alle farger vakkert og genuint, og gir en naturlig og behagelig belysning. Produktet er egnet for ulike behov, enten det er i et hjem, kontor eller kommersielt miljø.

En annen praktisk funksjon ved dette produktet er at det kan dimmes. Dette gir brukeren muligheten til å justere lysstyrken etter preferanser og behov, og skape forskjellige stemninger i rommet.

Bottlelight Classic kommer i dimensjonene 260 x Ø20 mm, noe som gjør det enkelt å plassere i ulike oppsett. Det er laget av høykvalitets akryl i hvitt og sølv, og dens stilfulle design vil være en attraktiv tillegg til ethvert interiør.

Enten du trenger ekstra belysning på en mørk hylle eller ønsker å skape en koselig atmosfære i din egen stue, er Bottlelight Classic Led Varm Hvit et pålitelig og stilfullt valg som vil oppfylle dine belysningsbehov. Prøv det og se for deg selv hvorfor det er et populært produkt blant forbrukere.

Mer informasjon

411,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke15-40 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L80100.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Dimensjoner
Høyde260 mm.
Diameter20 mm.
MaterialeABS+Aluminium