V-Tac LED lysslynge med 10 stk. 0,5W RGB pærer
5 meter, 230V, inkl. lyskilde

VT-70510.rgb

5 meter sprutsikker lysslynge med 10 stk. 0,5W. rød, grønn, blå, gul.

Kan seriekobles med opp til 3 lysslynger.

Tilkoblingskabelen er 3 meter lang.Produktbeskrivelse:

V-Tac LED lyskæde er en flott og fleksibel lyskilde som forvandler ethvert rom eller utendørsområde til et lysende paradis. Denne lyskæden leveres med 10 stk. 0,5W RGB pærer som tilfører vakre farger og atmosfære til enhver anledning.

Viktigste funksjoner:

  • Effekt: 5W.
  • Må kobles til 230V forsyning: Denne lyskæden kan enkelt kobles til standard 230V strømkilde for bruk både inne og ute.
  • Lysstyrke på 300 lumen: Med en lysstyrke på 300 lumen lyser denne lyskilden opp rommet eller utendørsområdet på en effektiv måte.
  • Høy lysspredning på 270 grader: Denne lyskæden gir en jevn fordeling av lyset, slik at det belyser hele rommet eller utendørsområdet.
  • IP44: Denne lyskæden har IP44-klassifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den egnet for utendørsbruk.

Med V-Tac LED lyskæde kan du enkelt skape en hyggelig atmosfære i ethvert rom eller utendørsområde. Enten det er en fest, en romantisk kveld eller bare en koselig stund, er denne lyskilden perfekt for å skape den rette stemningen. Med sine flotte farger og høye lysstyrke vil den definitivt imponere deg og dine gjester.

Denne lyskæden er enkel å installere og kan enkelt tilpasses dine preferanser. Med en total lengde på 5 meter gir den deg fleksibilitet til å dekorere og belyse ønsket område. Den kan brukes både innendørs og utendørs, og dens holdbare design sikrer at den tåler eventuelle værforhold.

Med V-Tac LED lyskæde kan du sette ditt personlige preg på ethvert rom eller utendørsområde. Gjør festen enda mer spesiell, skap en romantisk atmosfære eller bare nyt en koselig stund med dine kjære. Denne lyskilden vil definitivt gjøre en forskjell.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-25%

602,00 kr inkl. mva.

451,50 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke300 lumens
Spredning270 grader
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner