V-Tac RGB LED sten
Oppladbart, med fjernkontroll, 33x25x17 cm

VT-7804

Super smart LED-stein.

Den er oppladbar og farge kan endres ved å bruke den medfølgende fjernkontrollen.

Kan kjøre kontinuerlig med strømtilkobling eller 6-8 timer på en lading. Full lading tar 6 timer.

Det er mulig å dempe lysstyrken med fjernkontrollen.

Den er laget av hardplast og passer perfekt til hagen eller uteplassen.

Kan brukes i kombinasjon med de andre ballene for å skape fascinerende dekorasjon.Introduserer det innovative produktet "V-Tac RGB LED sten" - en 1W dekorasjonspære som vil gi deg en unik belysningsopplevelse. Med en lysstyrke på 18 lumen, vil denne pæren være perfekt for å skape en intim og koselig atmosfære i ethvert rom. Det beste av alt, er at den kan dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter dine behov og ønsker.

V-Tac RGB LED sten er utstyrt med LED av høyeste kvalitet, som sikrer en lang og sikker drift på opptil 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan dette produktet forventes å ha en lang levetid og gi deg mange års glede.

Med dimensjoner på 250 x 320 x 170 mm, har V-Tac RGB LED sten en ideell størrelse for å plasseres hvor som helst i hjemmet ditt. Enten du vil bruke den som en lyskilde på nattbordet, som et stemningslys på badet, eller som en del av en større dekorativ belysningsinstallasjon, så vil denne pæren være perfekt for deg.

Med en IP67-klassifisering er V-Tac RGB LED sten også vannbestandig, men kan ikke være under vann i lengre tid. Dette gjør den til et ideelt valg for bruk utendørs, for eksempel i hagen eller på terrassen.

Så hvis du ønsker å skape en unik og koselig atmosfære i hjemmet ditt, eller bare ønsker å legge til litt ekstra dekorativ belysning, så er V-Tac RGB LED sten det perfekte valget for deg. Med sin høye kvalitet og lange levetid, vil du kunne nyte dette innovative produktet i mange år fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

499,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarJa
Lysstyrke18 lumens
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
SpenningsintervallDC: 5V; Adaptor: AC:100-240V
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde320 mm.
Bredde250 mm.
Dybde170 mm.