V-Tac 10W LED hage lampe
Hvit, 80 cm, IP65, 230V

Nydelig hvit 10W LED hagelampe.

Tilbyr vakker belysning langs innkjørsler, hagestier, parkområder, etc.

Materiale: Pulverlakkert aluminium.

Høyde: 80 cm.

Diameter: Ø10,8 cm.

Fot: Ø 14,8 cm.V-Tac 10W LED hage lampe er et flott produkt for å opplyse utendørsområder på en sikker og pålitelig måte. Med en effekt på 10W og en nødvendig tilkobling til en 230V strømkilde, gir denne lampen en lysstyrke på 450 lumen. En høy lysspredning på 72 grader gir en jevn fordeling av lyset og sikrer at området blir godt opplyst.

En av de mest fremtredende egenskapene til denne lampen er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den en naturlig og vakker visning av alle farger. Lyset er tilstrekkelig for de aller fleste behov og gir et behagelig syn for øyet. Dette kan være spesielt viktig hvis du ønsker å skape en koselig atmosfære i hagen eller på terrassen.

En annen fordel med denne hage lampen er dens lange levetid. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan denne lampen forventes å ha en levetid på opptil 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, sikrer dette at produktet kan forventes å ha en lang levetid.

V-Tac 10W LED hage lampe kommer i to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, mens nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.

Dimensjonene på lampen er 800 x Ø108 mm, og den har en IP65-klassifisering som gjør at den kan brukes utendørs og motstå vannsprut og regn. Med en integrert lyskilde er dette enkel å installere og bruke.

Alt i alt er V-Tac 10W LED hage lampe en flott investering for alle som ønsker å opplyse utendørsområdet på en sikker og pålitelig måte. Med dens høye lyskvalitet, lange levetid og to forskjellige fargetoner, er dette en lampe som vil oppfylle de fleste behov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett
- V-Tac svart rund T-koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 220,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke450 lumens
Spredning72 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 100-240V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde800 mm.
Diameter108 mm.
MaterialeAluminium