LED forstørrelseslampe med svanehals 6W
Hvit, bordlampe, klemme

we.60359

Oppdag vår allsidige forstørrelseslampe - den perfekte bordlampen for enhver oppgave! Den kan monteres som en bordlampe med fot eller som en forstørrelseslampen med klemme. Den justerbare svanehalsen gir individuell belysning og forstørrelse for håndverk, lesing, tegning og mer. En stilig og moderne tillegg til ethvert rom. Forbedre synet og produktiviteten din med vår forstørrelseslampe i dag.



LED forstørrelseslampe med svanehals 6W, Hvit, bordlampe, klemme

Denne LED-forstørrelseslampen med svanehals er en praktisk og stilig lampe som passer perfekt til bordet ditt. Med en effekt på 6W gir den nok lys til å dekke de fleste behov. Med en lysstyrke på 480 lumen kan du være sikker på at denne lampen vil gi deg tilstrekkelig lys for å se klart og tydelig.

En av de viktigste egenskapene ved denne lampen er den høye lyskvaliteten. Den har en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør den ideell for aktiviteter som krever nøyaktig fargegjenkjenning, for eksempel kunst og håndverk eller lesing. Uansett hva du bruker den til, kan du være trygg på at denne lampen vil gi deg et godt lys som fremhever alle detaljer.

Med dimensjonene på 370 x Ø115 mm passer denne lampen perfekt på bordet ditt. Den har også en klemme, som gjør det enkelt å feste den til bordplaten. Dette gjør den også praktisk å bruke i områder der du trenger ekstra lys, for eksempel på kontoret eller på verkstedet.

Viktig å merke seg er at denne lampen har en IP20-vurdering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Dette betyr at den bør brukes innendørs og ikke utendørs. Det er også viktig å ta hensyn til at lampen ikke er egnet for bruk i våte områder som bad eller kjøkken.

Samlet sett er LED-forstørrelseslampen med svanehals 6W et praktisk og stilfullt valg for alle dine belysningsbehov. Med sin høye lyskvalitet og fleksible svanehals er den perfekt for aktiviteter som krever nøyaktig og godt lys.

Mer informasjon

617,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarNei
Lysstyrke480 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde370 mm.
Diameter115 mm.