LED forstørrelseslampe med klemme 8W
Svart

we.64989

Opplev en ny dimensjon av presisjon og klarhet med vår luplampe med justerbart hode og allsidig klemme! Denne lampen er det ultimate verktøyet for alle som trenger skarpe detaljer og belysning på arbeidsområdet sitt.

Justerbart Hode: Med et justerbart hode som kan tilpasses dine behov, er vår forstørrelseslampe den perfekte løsningen for alle dine oppgaver. Enten du trenger den som bordlup, håndverkslampe, skrivebordslampe, tegnelampe eller lesebelysning, har du riktig belysning og forstørrelse rett foran deg.

Klemme for bordplaten: Med en klemme som passer til bordplater med tykkelse opptil 60 mm, er denne lampen enkel å montere på ethvert arbeidsområde. Du kan skape den optimale belysningen og forstørrelsen der du trenger det mest.

Gjør arbeidet ditt lettere og mer nøyaktig med vår justerbare forstørrelseslampe. Enten du er en entusiastisk håndverker, en kreativ kunstner eller en ivrig leser, vil denne lampen bli din uunnværlige følgesvenn. Oppnå fantastiske resultater og arbeid komfortabelt med vår forstørrelseslampe!



LED forstørrelseslampe med klemme 8W, Svart

Denne LED-forstørrelseslampen med klemme er en praktisk og funksjonell belysningsløsning for forskjellige behov. Med en effekt på 8W og en lysstyrke på hele 650 lumen, gir denne lampen et kraftig og klart lys som er ideelt for detaljert arbeid. Den har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett om du jobber med håndarbeid, leser eller gjør andre detaljerte oppgaver, vil denne lampen sikre god belysning for dine behov.

Med dimensjonene 820 x Ø210 mm, er denne lampen kompakt og enkel å plassere på bordet, hyllen eller et annet egnet sted. Lampen har en klemme som gjør det enkelt å feste den på overflaten du ønsker, slik at den kan brukes på en praktisk og tilpasningsdyktig måte. Den svarte fargen gir et stilrent utseende som vil passe inn i de fleste interiørstiler.

Denne forstørrelseslampen har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Den er derfor egnet for innendørs bruk og bør ikke utsettes for fuktighet eller vann.

Enten du trenger ekstra belysning for å utføre hobbyprosjekter, lese eller arbeide med små detaljer, vil denne LED-forstørrelseslampen med klemme være et nyttig tillegg til ditt belysningsutstyr. Med sin kraftige lysstyrke, høye lyskvalitet og enkelhet i bruk, vil denne lampen bidra til å gjøre dine oppgaver enklere og mer behagelige.

Mer informasjon

858,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 9-11 dager


Dataark

Lys
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarNei
Lysstyrke650 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk8w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde820 mm.
Diameter210 mm.