LED forstørrelseslampe 6W
Hvit, bordlampe

we.60363

Opplev den ultimate belysningsløsningen for dine presisjonsoppgaver med vår innovative forstørrelseslampe! Denne enestående lampen kombinerer overlegen funksjonalitet og fleksibilitet for å imøtekomme dine behov, uansett om du jobber med hobbyprosjekter, leser eller utfører detaljerte oppgaver.

Justerbar lysstyrke: Med vår luplampe kan du enkelt tilpasse belysningen etter dine behov. Den justerbare lysstyrken gir deg muligheten til å velge den perfekte mengden lys, enten du trenger mykt lys for avslapning eller sterkt lys for detaljert arbeid. Du vil aldri mer oppleve problemene med dårlig belysning!

Roterbart hode: Vår luplampe er designet med deg i tankene. Hodet kan roteres noe som gir deg den ultimate kontrollen over hvor lyset rettes. Dette betyr at du kan belyse nøyaktig det området du jobber på, uten problemer. Aldri mer skjev nakke og anstrengte øyne!



LED forstørrelseslampe 6W, Hvit, bordlampe

Denne LED forstørrelseslampen er en ideell løsning for alle som trenger ekstra lys og forstørrelse for detaljert arbeid, som leseprosjekter, håndarbeid, skjønnhetsrutiner og mer. Lampen har en effekt på 6W og gir en lysstyrke på 450 lumen, noe som gir tilstrekkelig belysning selv i mørke områder.

En av de beste egenskapene til denne lampen er dens høy lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85 sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette er viktig for nøyaktig arbeid og for å kunne se nyanser og detaljer tydelig. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten det er lesing, sminkeapplikasjon eller annet presisjonsarbeid.

Lampen kan også dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Dette er nyttig for å skape en mer avslappet atmosfære eller for å tilpasse belysningen til forskjellige oppgaver. Justerbar lysstyrke gir deg muligheten til å tilpasse lampen til dine individuelle preferanser.

Med dimensjonene 350 x Ø230 mm passer denne lampen perfekt på bordet ditt uten å ta opp for mye plass. Den har en stilren hvit design som vil matche med enhver innredning eller arbeidsområde. Den er laget av holdbare materialer av høy kvalitet, og den stabile basen sikrer at lampen står trygt og stabilt på bordet.

Det er viktig å merke seg at denne lampen har IP20-sertifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør den ikke plasseres i områder med høy luftfuktighet eller nær vannkilder. Den er imidlertid egnet for bruk i de fleste innendørs miljøer og vil være en pålitelig kilde til lys for lang tid.

Med denne LED forstørrelseslampen 6W får du ikke bare pålitelig og kraftig belysning, men også muligheten til å forbedre komforten og nøyaktigheten i detaljert arbeid. Enten du trenger god belysning til hobbyprosjekter eller profesjonell bruk, vil denne lampen være et verdifullt tillegg til ditt arbeidsområde.

Mer informasjon

835,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 9-11 dager


Dataark

Lys
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarJa
Lysstyrke450 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde350 mm.
Diameter230 mm.