LED forstørrelseslampe med x1.75klemme 9W
Hvit

we.60362

Opplev en ny dimensjon av presisjon og klarhet med vår luplampe med justerbart hode og allsidig klemme! Denne lampen er det ultimate verktøyet for alle som trenger skarpe detaljer og belysning på arbeidsområdet sitt.

Justerbart hode: Det justerbare hodet på vår luplampe gir deg full kontroll over lysretningen. Enten du jobber med håndarbeid, leser, tegner eller utfører presisjonsoppgaver, kan du enkelt plassere lyset akkurat der du trenger det. Dette gjør den til det ideelle valget for hobbyister, håndverkere og profesjonelle.

Klemme for bordplaten: Vår luplampe er utstyrt med en solid og allsidig klemme som passer til bordplater med en tykkelse på opptil 60 mm. Dette betyr at du enkelt kan feste lampen til skrivebordet ditt, arbeidsbenken, tegnebordet eller hvilken som helst overflate innenfor denne målingen. Du trenger ikke bekymre deg for tungvint installasjon eller montering



Detaljer om produktet:

Dette er en LED forstørrelseslampe med klemme, som har en effekt på 9W og produserer en lysstyrke på 730 lumen.

Denne lampen tilbyr en høy lyskvalitet med en RA-verdi på mellom 80-85. Dette sørger for et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten det er for lesing, håndarbeid eller andre oppgaver som krever godt lys.

Lampen kan også dimmes, slik at du enkelt kan justere lysstyrken etter behov. Dette gir deg fleksibilitet og mulighet til å tilpasse belysningen etter dine preferanser og ønsker.

Med dimensjoner på 820 x Ø230 mm, passer denne lampen perfekt for å feste den til forskjellige overflater ved hjelp av klemmen. Den hvite fargen gir et rent og moderne utseende som passer inn i de fleste interiørstiler.

Det er viktig å merke seg at denne lampen har en IP20 klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør den ikke plasseres direkte i områder som kan bli utsatt for vann eller fuktighet.

Mer informasjon

1 249,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarJa
Lysstyrke730 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk9w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde820 mm.
Diameter230 mm.