LED forstørrelseslampe med klemme 8W
Hvit

we.60361

Opplev en ny dimensjon av presisjon og klarhet med vår luplampe med justerbart hode og allsidig klemme! Denne lampen er det ultimate verktøyet for alle som trenger skarpe detaljer og belysning på arbeidsområdet sitt.

Justerbart Hode: Med et justerbart hode som kan tilpasses dine behov, er vår forstørrelseslampe den perfekte løsningen for alle dine oppgaver. Enten du trenger den som bordlup, håndverkslampe, skrivebordslampe, tegnelampe eller lesebelysning, har du riktig belysning og forstørrelse rett foran deg.

Klemme for bordplaten: Med en klemme som passer til bordplater med tykkelse opptil 60 mm, er denne lampen enkel å montere på ethvert arbeidsområde. Du kan skape den optimale belysningen og forstørrelsen der du trenger det mest.

Gjør arbeidet ditt lettere og mer nøyaktig med vår justerbare forstørrelseslampe. Enten du er en entusiastisk håndverker, en kreativ kunstner eller en ivrig leser, vil denne lampen bli din uunnværlige følgesvenn. Oppnå fantastiske resultater og arbeid komfortabelt med vår forstørrelseslampe!



Effektiv LED-forstørrelseslampe med praktisk klemme

Denne LED-forstørrelseslampen med klemme er en praktisk løsning for alle som trenger ekstra lys og forstørrelse. Lampen har en effekt på 8W og gir en lysstyrke på 650 lumen, noe som gjør den både kraftig og energieffektiv.

Lampen har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett om du leser, arbeider med små detaljer eller utfører håndverksoppgaver, vil denne forstørrelseslampen gi deg lys av høy kvalitet tilpasset dine behov.

Brukervennlig og fleksibel design

Denne forstørrelseslampen har en smart klemme som gjør den lett å feste på ulike overflater. Du kan enkelt feste den til bord, skrivebord eller annet utstyr, slik at du alltid har godt lys der du trenger det mest.

Lampen har dimensjoner på 820 x Ø210 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å håndtere. Den tar ikke opp mye plass og er derfor perfekt for bruk i trange områder eller der plass er begrenset.

Vær oppmerksom på at denne lampen har IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Det er derfor viktig å unngå å utsette den for fuktighet eller vann.

Oppsummering

LED-forstørrelseslampen med klemme er en pålitelig og effektiv lyskilde som gir deg den belysningen du trenger for små detaljer. Den har en effekt på 8W, lysstyrke på 650 lumen og en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Med sin praktiske klemme er den enkel å montere og flytte etter behov. Vær oppmerksom på at lampen ikke er vannbestandig og må holdes unna fuktighet.

Mer informasjon

851,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarNei
Lysstyrke650 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk8w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde820 mm.
Diameter210 mm.