LED forstørrelseslampe med svanehals 6W
Svart, bordlampe, klemme

we.64990

Oppdag vår allsidige forstørrelseslampe - den perfekte bordlampen for enhver oppgave! Den kan monteres som en bordlampe med fot eller som en forstørrelseslampen med klemme. Den justerbare svanehalsen gir individuell belysning og forstørrelse for håndverk, lesing, tegning og mer. En stilig og moderne tillegg til ethvert rom. Forbedre synet og produktiviteten din med vår forstørrelseslampe i dag.



LED forstørrelseslampe med svanehals 6W, Svart, bordlampe, klemme

Denne LED forstørrelseslampen med svanehals er et praktisk verktøy for alle som trenger ekstra lys og forstørrelse under arbeid eller lesing. Med en effekt på 6W og en lysstyrke på 480 lumen, gir den tilstrekkelig belysning for å kunne se tydelig og arbeide komfortabelt.

Denne bordlampen har en svanehals som gjør det enkelt å justere lysretningen og vinkelen etter behov. Den har en total størrelse på 370 x Ø115 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å plassere på et skrivebord eller arbeidsbenk.

Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, sikrer lampen et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Dette er spesielt viktig for de som arbeider med detaljerte oppgaver eller fargegjengivelse.

Denne LED-lampen er designet for å møte de fleste behov, enten det er under lesing, håndarbeid, elektronikkreparasjon eller andre aktiviteter som krever godt lys. Den er praktisk i bruk og enkel å klemme fast på bordkanten eller andre overflater med klemmefestet.

Det er viktig å merke seg at denne lampen har en IP20 vurdering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og bør brukes innendørs i tørre omgivelser.

Samlet sett er denne LED forstørrelseslampen et nyttig verktøy for de som trenger ekstra lys og forstørrelse i hverdagen. Med sin fleksible svanehals, høye lyskvalitet og praktiske klemmefeste, er den en pålitelig og allsidig lampe som passer til en rekke bruksområder.

Mer informasjon

498,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 9-11 dager


Dataark

Lys
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarNei
Lysstyrke480 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde370 mm.
Diameter115 mm.