LED forstørrelseslampe 6W
Svart, bordlampe

we.65576

Opplev den ultimate belysningsløsningen for dine presisjonsoppgaver med vår innovative forstørrelseslampe! Denne enestående lampen kombinerer overlegen funksjonalitet og fleksibilitet for å imøtekomme dine behov, uansett om du jobber med hobbyprosjekter, leser eller utfører detaljerte oppgaver.

Justerbar lysstyrke: Med vår luplampe kan du enkelt tilpasse belysningen etter dine behov. Den justerbare lysstyrken gir deg muligheten til å velge den perfekte mengden lys, enten du trenger mykt lys for avslapning eller sterkt lys for detaljert arbeid. Du vil aldri mer oppleve problemene med dårlig belysning!

Roterbart hode: Vår luplampe er designet med deg i tankene. Hodet kan roteres noe som gir deg den ultimate kontrollen over hvor lyset rettes. Dette betyr at du kan belyse nøyaktig det området du jobber på, uten problemer. Aldri mer skjev nakke og anstrengte øyne!



LED forstørrelseslampe 6W, Svart, bordlampe

Denne LED forstørrelseslampen er en praktisk og stilfull løsning for deg som trenger ekstra lys og forstørrelse til ulike aktiviteter. Lampen er svart og designet som en bordlampe, noe som gjør den enkel å plassere på skrivebordet, nattbordet eller andre flater.

Data om produktet:

  • Effekt: 6W
  • Lysstyrke: 450 lumen
  • RA-verdi: 80-85 - sikrer høy kvalitet på lyset med naturlige farger
  • Dimbar: Ja
  • Dimensjoner: 350 x Ø230 mm
  • IP-klassifisering: IP20 - ikke vannbestandig

Med en effekt på 6W og en lysstyrke på 450 lumen, gir denne lampen tilstrekkelig lys til de aller fleste behov. Den høye RA-verdien sikrer at lyset viser alle farger vakkert og genuint, noe som er ideelt for aktiviteter som krever nøyaktig fargegjengivelse.

Lampen kan også dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Dette gjør den allsidig og passer til ulike situasjoner og preferanser.

Med dimensjoner på 350 x Ø230 mm passer denne LED forstørrelseslampen perfekt på et bord eller en annen flat overflate. Den stilfulle svarte designen gjør den til en tidløs tillegg til ethvert rom.

Merk: Lampen har en IP20-klassifisering og er derfor ikke vannbestandig. Det er viktig å unngå å utsette den for fuktighet eller vann.

Mer informasjon

720,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarJa
Lysstyrke450 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde350 mm.
Diameter230 mm.