LED forstørrelseslampe med x1.75klemme 9W
Svart

we.64988

Opplev en ny dimensjon av presisjon og klarhet med vår luplampe med justerbart hode og allsidig klemme! Denne lampen er det ultimate verktøyet for alle som trenger skarpe detaljer og belysning på arbeidsområdet sitt.

Justerbart hode: Det justerbare hodet på vår luplampe gir deg full kontroll over lysretningen. Enten du jobber med håndarbeid, leser, tegner eller utfører presisjonsoppgaver, kan du enkelt plassere lyset akkurat der du trenger det. Dette gjør den til det ideelle valget for hobbyister, håndverkere og profesjonelle.

Klemme for bordplaten: Vår luplampe er utstyrt med en solid og allsidig klemme som passer til bordplater med en tykkelse på opptil 60 mm. Dette betyr at du enkelt kan feste lampen til skrivebordet ditt, arbeidsbenken, tegnebordet eller hvilken som helst overflate innenfor denne målingen. Du trenger ikke bekymre deg for tungvint installasjon eller montering



LED forstørrelseslampe med x1.75 klemme 9W, Svart

LED forstørrelseslampen med klemme er en praktisk og funksjonell lampe som tilbyr høy lyskvalitet og effektivitet. Med en effekt på 9W og en lysstyrke på 730 lumen, gir denne lampen et sterkt og klart lys som er ideelt for ulike formål. Den har også en RA-verdi på 80-85, som sikrer en naturlig lyskvalitet som vakkert og genuint viser alle farger.Lampen er dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter behov og preferanser. Dette gjør den egnet for ulike situasjoner og miljøer. Med dimensjoner på 820 x Ø230 mm, har lampen en god størrelse som passer godt til de fleste rom og omgivelser.Når det gjelder design, har denne lampen et stilrent og moderne utseende i svart utførelse. Den har en klemme som gjør det enkelt å feste lampen på forskjellige overflater, noe som gir deg fleksibilitet til å plassere den akkurat der du trenger den.Lampen har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor bør brukes innendørs. Dette gjør den ideell for bruk på kontoret, på arbeidsplassen eller hjemme.LED forstørrelseslampen med klemme er en pålitelig og effektiv belysningsløsning som vil bidra til å forbedre arbeidsmiljøet ditt og øke produktiviteten. Med sin høye lyskvalitet og praktiske design vil denne lampen være et verdifullt tilskudd til ethvert rom.

Mer informasjon

1 301,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarJa
Lysstyrke730 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk9w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde820 mm.
Diameter230 mm.