V-Tac 17W/m LED strip
5m, 150lm/W, IP20, 24V, 238 LED per meter

5 meters rull.

Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater.

Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg).
LED-strippen kan dimmes (dimmer må kjøpes i tillegg).

10mm bred.Data om produktet:

Denne LED-stripen fra V-Tac har en effekt på 17W per meter. Den gir en lysstyrke på 2550 lumen per meter, noe som gir et sterkt og klart lys. Lyset har en høy lysspredning på 120 grader, slik at lyset fordeles jevnt i rommet.

LED-stripen har en høy lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset viser alle farger vakkert og genuint, og gir en naturlig lysopplevelse. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov. Stripen er også dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter ønske.

Fargetone på lyset:

Du kan velge mellom tre forskjellige fargetoner for lyset på denne LED-stripen. Varm hvit (3000K) gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning. Nøytral hvit (4000K) gir et naturlig og effektivt arbeidsmiljø, uten blå eller gule toner. Kald hvit (6400K) gir et kaldt lys med et blåaktig skjær, og er egnet for spesielle formål som lakkeringshaller og akvarier.

Dimensjoner:

Denne LED-stripen har en bredde på 10 mm. Den er ikke vannbestandig og har en IP20-klassifisering. Dette betyr at den kun egner seg for innendørs bruk og må ikke være i kontakt med vann.

Med V-Tac 17W/m LED-strip får du en kraftig, jevn og naturlig lyskilde. Du kan velge mellom forskjellige fargetoner og justere lysstyrken etter behov. Stripen er ideell for både hjemmebruk og profesjonelle miljøer, og gir deg muligheten til å skape den ønskede atmosfæren i rommet ditt.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

651,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarJa
Lysstyrke2550 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk17w
Spenningsintervall24V
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Bredde10 mm.