CARNI1.8 LED pære
1,8W, grønn, 230V, B22

carni.b22.green

230V.
Passer til B22 sokkel.
Form: P45.
Dimensjoner:
Høyde: 72 mm.
Diameter: 45 mm.Lys opp rommet med CARNI1.8 LED pære

Den kraftige og energieffektive CARNI1.8 LED pæren er det perfekte tilbehøret for å forvandle ditt hjem eller kontor til et levende og grønt miljø. Med sin lyse grønne farge og imponerende tekniske egenskaper, vil denne pæren ikke bare lyse opp rommet, men også gi det en moderne og trendy atmosfære.

Med en effekt på kun 1.8 watt er denne LED pæren et utmerket valg for å erstatte tradisjonelle 15 watts lyspærer. Du vil oppleve en betydelig reduksjon i strømforbruket, samtidig som du får samme lysstyrke og kvalitet.

Denne LED pæren er designet med en B22 fatning, som gjør det enkelt å montere den i eksisterende lamper og armaturer. Du trenger bare å koble den til en standard 230V strømforsyning for å nyte det klare og sterke lyset.

Med en lysstyrke på 180 lumen vil denne pæren lyse opp rommet på en optimal måte. Den har også en imponerende lysspredning på 180 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at du vil kunne nyte et jevnt og behagelig lys uten noen mørke områder eller blending.

CARNI1.8 LED pæren har også kompakte dimensjoner på 72 x Ø45 mm, noe som gjør den enkel å integrere i ulike typer lamper og armaturer. Uansett om du trenger belysning på kjøkkenet, i stuen eller på kontoret, så vil denne pæren passe perfekt.

Ta kontroll over belysningen i hjemmet eller kontoret med CARNI1.8 LED pære. Med sin energieffektive drift, kraftige lysstyrke og trendy grønne farge, er denne pæren det ideelle valget for å skape den rette atmosfæren i ethvert rom. Bestill din CARNI1.8 LED pære i dag og nyt den lyse og energieffektive belysningen i ditt hjem eller kontor.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

52,00 kr inkl. mva.

46,80 kr  ved kjøp av 10+

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeGrønn
DimbarNei
Lysstyrke180 lumens
Spredning180 grader
Forbruk og spenning
Forbruk1.8w
Erstatt15w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelB22
Høyde72 mm.
Diameter45 mm.