V-Tac 15W LED pære
Kraftig pære, A65, B22

B22 LED pære fra V-Tac.
Kraftig 15W B22 LED pære.

Form: A65.Kraftig og energieffektivt lys med V-Tac 15W LED pære

Denne V-Tac 15W LED pæren er et utmerket valg for de som ønsker å oppgradere lyskilden sin til en mer energieffektiv og holdbar løsning. Med en B22 fatning kan den enkelt erstatte en tradisjonell 90W pære og redusere energiforbruket betydelig.

For å kunne nyte godt av det styrkefulle lyset fra denne pæren, må den kobles til en 230V strømkilde. Med et lysstyrke på 1350 lumen, vil den lyse opp rommet ditt med en jevn fordeling av lys takket være en bred lysspredning på 200 grader.

Det som virkelig skiller denne pæren ut er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset som genereres er naturlig og vakkert, og viser frem alle farger på en autentisk måte. Uansett behov, vil denne pæren være tilstrekkelig for å skape et behagelig og funksjonelt lysmiljø.

Varm hvit fargetone for en koselig atmosfære

Denne V-Tac LED pæren er tilgjengelig i en varm hvit (2700K) fargetone. Denne fargetonen bidrar til å skape en avslappende atmosfære og er ideell for rom hvor man ønsker å skape en koselig og hyggelig stemning. Det varme lyset gir rommet en behagelig atmosfære hvor man kan slappe av og nyte stunden.

Kompakt og praktisk design

Med dimensjoner på 130 x Ø65 mm passer denne pæren enkelt inn i de fleste lamper og armaturer uten å oppta for mye plass. Den kompakte størrelsen gjør det også enkelt å bytte ut eksisterende pærer med denne LED-løsningen uten behov for store endringer.

V-Tac 15W LED pære med B22 fatning er et pålitelig og kraftig valg for de som ønsker å oppgradere til energieffektiv belysning. Med en høy lyskvalitet og en varm hvit fargetone, kan den skape en hyggelig atmosfære i ethvert rom. Så gå for denne LED-pæren og nyt godt av et sterkt og behagelig lys!

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

60,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Lysstyrke1350 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk15w
Erstatt90w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelB22
Høyde130 mm.
Diameter65 mm.
MaterialeTermisk PVC