B15 4W Slank
Diam: 1,8cm, Lengde: 6,8cm, Dimbar

Slan dimbar B15 pære.B15 4W Slank er en LED pære med en B15 fatning som enkelt erstatter en 40W vanlig pære. Denne pæren er designet for å gi deg en høy lysstyrke på 415 lumen med en lysspredning på 360 grader, som gir en jevn fordeling av lyset. Dette gir deg en optimal belysning i rommet, uavhengig av hvor du plasserer pæren.


Denne pæren har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette sikrer at du får en belysning som er tilstrekkelig for de aller fleste behov. I tillegg er pæren dimbar, noe som gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter behov.


Pæren kommer i en varm hvit fargetone (2800K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære i rommet. Den varme fargetonen bidrar til å skape en koselig atmosfære, og er perfekt for avslapning og hygge.


Med dimensjoner på 68 x Ø18 mm, er denne pæren slank og enkel å installere i de fleste lamper og lysarmaturer. Pæren må kobles til en 230V forsyning for å fungere.


B15 4W Slank er en utmerket erstatning for vanlige pærer, og gir deg en høyere lysstyrke samtidig som den sparer energi og har en lengre levetid. Med sin høye lyskvalitet og varme fargetone, vil denne pæren gi deg en optimal belysning i rommet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

99,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
DimbarJa
Lysstyrke415 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt40w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelB15
Høyde68 mm.
Diameter18 mm.