V-Tac 4W LED stearinlyspære
Samsung LED chip, Karbon filamenter, B22
V-Tac 4W LED stearinlyspære er en fantastisk erstatning for 40W glødepærer. Denne LED-pæren har en B22 fatning og må kobles til en 230V strømkilde. Med en lysstyrke på 400 lumen, har denne pæren en høy lysspredning på 300 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset. Dette gjør den til et utmerket valg for de som ønsker å skape en lys og romslig atmosfære i hjemmet eller på kontoret.


En av de beste egenskapene til V-Tac 4W LED stearinlyspære er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør den egnet for alle typer belysningsbehov, inkludert lesing, skriving og generell belysning.


Med Samsung LED chip og en produsent garanti på 3 år, er V-Tac 4W LED stearinlyspære en pålitelig og holdbar pære som gir god verdi for pengene. Den finnes i en varm hvit fargetone (3000K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære.


Med dimensjoner på 35 x 100 mm, er denne pæren en perfekt størrelse for å passe inn i de fleste standard stearinlys fatninger. Den er enkel å installere og vil gi deg mange års pålitelig og effektiv belysning. Hvis du ønsker å bytte ut gamle glødepærer med en mer effektiv og holdbar løsning, er V-Tac 4W LED stearinlyspære det perfekte valget.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

76,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke400 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt40w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelB22
Høyde100 mm.
Bredde35 mm.
MaterialeGlass