Spectrum 1W LED dekorativ pære
Rød, G45, E27

sp.WOJ+11795

Vakker og stilig belysning til hjemmet ditt med denne røde dekorative pæren.
Pæren er designet for å gi et koselig lys med en lysstyrke på 40 lumen og en høy spredning på 270 grader.
  • Opplev rolig belysning med en lysstyrke på 40 lumen
  • Nyt en høy spredning av lys på 270 grader som skinner i alle retninger som en vanlig pære.
  • Perfekt for dekorative lamper og lyslenker.
En fin liten pære til små lamper og lyslenker, både innvendig og utvendig.



Data om produktet:

Effekt: 1W.

Må kobles til: 230V forsyning.

Spredning: Høy spredning på 270 grader som sikrer en jevn fordeling av lyset.

Lyskvalitet: Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Denne spektrum 1W LED dekorasjonspæren er en rød G45-pære med en E27-feste. Den er ideell for dekorative formål og gir et tiltalende rødt lys.

Pæren har en effekt på 1W, noe som gjør den energieffektiv og miljøvennlig. Den må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere.

En av de beste egenskapene ved denne pæren er dens høye spredning på 270 grader. Dette sørger for en jevn fordeling av lyset, noe som gjør den ideell for å lyssette større områder.

Med en lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, sikrer denne pæren et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett om den brukes til dekorasjon i hjemmet, arrangementer eller butikkutstillinger, vil lyset fra denne pæren alltid være av høy kvalitet.

Denne pæren har en lang levetid, og vil derfor vare lenge før det er behov for å bytte den ut. Det gjør den til et pålitelig valg for alle dekorative belysningsbehov.

Samlet sett er Spectrum 1W LED dekorasjonspære den perfekte løsningen for de som ønsker et energieffektivt og miljøvennlig alternativ til tradisjonelle dekorative pærer. Med sin høye spredning og lyskvalitet vil den skape en tiltalende lysatmosfære i ethvert rom eller arrangement.

Mer informasjon

24,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Spredning270 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
Dimensjoner