Spectrum 60x60 LED panel
45W, IP44, RA90, hvit kantSpectrum 60x60 LED panel er et kraftig og effektivt belysningsprodukt som vil gi deg den perfekte lysopplevelsen. Med en effekt på 45W og tilkobling til 230V forsyning, er dette panelet i stand til å gi deg den rette mengden lys for dine behov.

Med en lysstyrke på 4850 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, kan du være sikker på at lyset blir jevnt fordelt i rommet. Dette sikrer at ingen områder blir oversett, og at du kan nyte godt av en jevn og behagelig belysning uansett hvor du befinner deg.

Det som virkelig skiller Spectrum 60x60 LED panel fra andre belysningsprodukter, er den ekstra høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 90-95, kan du være trygg på at lyset vil gjengi alle farger på en levende og naturlig måte. Dette betyr at du vil kunne nyte vakre og sprudlende farger i ethvert rom, uansett om det er på jobb eller hjemme. Lyskvaliteten er så god at den til og med kan tilfredsstille de mest krevende situasjonene.

Det er også verdt å merke seg at Spectrum 60x60 LED panel kommer med en imponerende 5 års produsent garanti. Dette viser at produsenten har stor tillit til produktets kvalitet og levetid. Og med bruk av LED av høyeste kvalitet, kan du forvente en lang og pålitelig driftstid på opptil 50.000 timer. Selv etter mange timer med bruk, vil du oppleve minimal reduksjon i lysstyrken. Dette skyldes også den profesjonelle og pålitelige driveren og den gode kjølingen som er en del av produktet.

Når det gjelder fargetonen på lyset, er Spectrum 60x60 LED panel tilgjengelig i en nøytral hvit (4000K) fargetone. Denne fargetonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, noe som betyr at opplyste motiver vil virke helt naturlige.

Med dimensjoner på 595 x 14 x 595 mm, passer Spectrum 60x60 LED panel perfekt inn i ethvert rom. Og med IP44-sertifisering tåler panelet fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør det til et ideelt valg for belysning på bad eller andre fuktige områder.

Med en integrert lyskilde er Spectrum 60x60 LED panel enkelt å installere og bruke. Du trenger ikke å bekymre deg for å kjøpe ekstra lyskilder, da alt du trenger allerede er inkludert i produktet.

Alt i alt er Spectrum 60x60 LED panel et kraftig og pålitelig belysningsprodukt som vil gi deg den beste belysningsopplevelsen. Med sin høye lysstyrke, ekstra høye lyskvalitet og imponerende levetid, er dette panelet et flott valg for ethvert rom. Uansett om du trenger belysning på jobb eller hjemme, vil Spectrum 60x60 LED panel gi deg den perfekte belysningen du trenger.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

1 041,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ved tilkjøp

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke4850 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk45w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde14 mm.
Bredde595 mm.
Dybde595 mm.
MaterialeAluminium+PMMA